Baschet

Astăzi, ora 18.30: CSM Galați -CSM Târgu Jiu. Meci crucial pentru CSM Târgu Jiu! ”Ambiția și determinarea trebuie să fie atuurile noastre! Luptați cu inima și cu sufletul pentru CSM Târgu Jiu”

Meci crucial astăzi pentru CSM Târgu Jiu, în meciul 4 din play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin! Miercuri, 17 aprilie, de la ora 18.30, CSM Galați și CSM Târgu Jiu dau o nouă bătălie pentru menținerea în Liga Națională. Gazdele au 2-1, iar CSM Târgu Jiu este obligată să câștige pentru a muta meciul decisiv la Târgu Jiu. ”Mai avem o ultimă șansă să demonstrăm că suntem echipa mai bună în această serie, dar pentru asta trebuie să fim 100% prezenți din primul și până în ultimul minut și 150% motivați”, a declarat antrenorul Kresimir Basic, înainte de meciul 4 de la Galați.

Echipa noastră  va susţine un meci crucial în scopul evitării retrogradării. Sperăm ca cei care vor intra pe teren să-și focalizeze toată energia pozitivă, clarviziunea şi inspiraţia necesare pentru a putea câştiga acest important meci! Echipa are nevoie de fiecare jucător la capacitate maximă pentru a putea câştiga acest meci. Ambiția și determinarea trebuie să fie atuurile noastre! Luptați cu inima și cu sufletul pentru CSM Târgu Jiu! Hai CSM!

Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene, spunea înaintea acestei partide, că un astfel de meci crucial pentru evitarea retrogradării se câștigă prin atitudine. Gorjenii trebuie să câștige confruntarea de astăzi, într-o partidă în care diferența o poate face atitudinea jucătorilor. Pentru CSM Târgu Jiu este cel mai important meci al acestui sezon. Gruparea gorjeană are nevoie mai mult ca oricând de o victorie la Galați, un succes fiind vital în lupta pentru supraviețuire.

Kresimir Basic le-a transmis jucătorilor săi că un astfel de meci se poate câștiga printr-o implicare totală. 

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu:”Mai avem o ultimă șansă să demonstrăm că suntem echipa mai bună în această serie, dar pentru asta trebuie să fim 100% prezenți din primul și până în ultimul minut și 150% motivați”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT

MECI 4
MIERCURI, 17 APRILIE 2024, ORA 18.30
LIVE PE FRB TV
CSM GALAȚI – CSM TÂRGU JIU

 

 

Comment here