Atletism

Alina Eremia, medaliată cu AUR la Wizz Air Cluj Napoca Marathon 2022

Atleta Alina Eremia a cucerit medalia de aur la proba de maraton din cadrul Wizz Air Cluj Napoca Marathon 2022. Competiţia, care s-a bucurat de o numeroasă prezență internațională, s-a desfăşurat duminică, 4 septembrie, la Cluj Napoca. La ediţia de anul acesta, au luat startul peste 1000 de alergători profesionişti din mai multe țări. Printre participanţii la acest eveniment sportiv a luat startul şi Alina Eremia, sportivă cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii. Alina a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cucerind aurul cu timpul de 3:01:56.40.

Performanţă de excepţie pentru atlestismul gorjean la finalul acestei săptămâni. Multipla campioană naţională de atlestism, Alina Eremia, şi-a îmbogăţit palmaresul cu încă o medalie. A câştigat aurul în cadrul celei de-a 11-a ediție a maratonului din orașul de pe malul Someșului, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2022.

Sportiva, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de profesorul Ion Bură, a participat pentru prima data la această cursă. Alina a scos un timp foarte bun. Ea a alergat 42,195 km în 3:01:56.40. Alina, medaliata cu aur la Cluj, vrea să îşi îmbunătăţească timpul pentru următorul concurs, tot o cursă de maraton, care va avea loc peste două săptămâni.

Alina Eremia: ”Este prima dată când particip la acest concurs, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2022. A fost un concurs frumos, mi-a plăcut cursa. Pentru mine înseamnă mult această experiență. Pentru următorul maraton aş vrea să alerg un timp mai bun decât acesta”.

Finalul cursei în care Alina Eremia s-a impus şi a câştigat medalia de aur.

 

Comment here