Atletism

Alina Dumitrița va participa la finalul săptămânii, pe 4 octombrie, la Campionatele Naționale de alergare montană. Alina: Sper la o medalie și un rezultat cât mai bun

Alina Dumitrița, multipla campioană națională la atletism revine în circuit. Atleta, care va reprezenta în competițiile atletice și CSM Târgu Jiu, va participa la finalul săptămânii la Campionatele Naționale de alergare montană pe distanță lungă și scurtă ce au loc, sâmbătă și duminică, 3 și 4 octombrie 2020, la Câmpulung Moldovenesc.

Alina Dumitrița, pregătită de antrenorul emerit Ion Bură, va lua startul, duminică, 4 octombrie, în cursa de 12 km alergare montană. După o pauză de 10 luni, Alina, care va alerga la categoria U20, speră să obțină o medalie și un rezultat cât mai bun în cadrul acestei competiții.

Alina, după o lunga perioadă de timp vei concura din nou! Pleci la Câmpulung Moldovenesc unde vei participa la Campionatul Național de Alergare Montană pe distanța de 12 km. Ai emoții la revenirea în circuit?

A.D.: Având în vedere că au trecut 10 luni de la ultimul concurs, emoțiile se simt ca la prima competiție, dar sunt constructive și am încredere că mă voi descurca.

Este primul concurs în care vei participa și pentru CSM Târgu Jiu! Cu ce gânduri pleci la acest concurs?

A.D.: Ca orice sportiv sper la o medalie și un rezultat cât mai bun.

Alina, cât de dificil este un traseu de alergare montană pe distanța de 12 km?

A.D.: Încă nu știu traseul, dar în general este destul de greu. Această alergare va fi puțin mai dificilă, având în vedere și relieful accidentat, muntele va reprezenta un adevărat adversar.

Mult succes la Câmpulung Moldovenesc și te așteptăm cu o nouă medalie!

A.D.: Vă mulțumesc!

Comment here