Lupte

Alexandru Beșliu va reprezenta CSM Târgu Jiu în Finala Campionatului Național Individual de Seniori, de la Reșița. Luptătorul gorjean va intra pe saltea la categoria 97 de kilograme

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu este pregătit pentru ultima și cea mai importantă competiție internă a anului, Finala Campionatului Național Individual de Seniori! La sfârșitul acestei săptămâni, pe 24 și 25 noiembrie, Alex Beșliu va reprezenta CSM Târgu Jiu în cadrul Finalei Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa. Legitimat de CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, Alex va concura la categoria 97 de kilograme. ”Alex va evolua la o categorie grea, cu sportivi valoroși, medaliați la Campionate Europene și Mondiale, dar sunt sigur că va fi acolo în ”cărți” pentru a urca pe podium”, ne-a declarat înainte de plecarea spre Reșița, antrenorul Mădălin Gorjanu. 

Orașul Reșița a primit misiunea de a organiza cea mai importantă competiţie din calendarul intern de lupte libere, lupte greco-romane şi lupte feminine pentru seniori, individual şi pe echipe. Componenții Loturilor Naționale și nu numai își dau întâlnire în luptele finale pentru medaliile de campioni ai României. Cei mai buni luptători români vor intra pe saltea în ultimul concurs oficial al anului 2023. În lupta pentru o medalie va intra și Alexandru Beșliu. Sportivul pregătit la CSM Târgu Jiu de Mădălin Gorjanu va intra pe saltea la categoria 97 de kilograme.

Finalul de săptămână va fi unul extrem de intens pentru Alexandru Beşliu, care va avea de înfruntat sportivi cu performanțe notabile la categoria sa de greutate, care trag tare pentru o medalie, care ar putea echivala cu o participare la Olimpiada de la Paris. Sportivul gorjean este pregătit însă să încheie anul în forță. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte CSM Târgu Jiu: ”Sper ca Alex să aibă o evoluție bună și să încheiei anul 2023 cu capul sus, de altfel un an foarte bun pentru noi. Este cel mai important Turneu Național la care vor lua startul toți seniorii valoroși ai României, printre care și cei angrenați în lupta pentru Olimpiada de la Paris. Alex va evolua la o categorie grea, cu sportivi valoroși, medaliați la Campionate Europene și Mondiale, dar sunt sigur că va fi acolo în ”cărți” pentru a urca pe podium”.

 

Comment here