Baschet

Alex Berca: Voi continua și sezonul viitor Târgu Jiu. Am încredere 100% în proiectul CSM Târgu Jiu

Salut! Ce mai faci? Alex, a venit și relaxarea anunțată de autorițăți. Este posibil să reluați antrenamentele. Cred că îți este foarte dor de baschet, de competiții, de colegi, de atmosfera de la meciuri. Ce îți lipsește cel mai mult?

Salut! Sunt bine, încerc să mă mențin în formă atât cât pot, însă e greu fără baschet. Este lucrul pe care îl iubesc cel mai mult și sincer să fiu aș face antrenanent zilnic. Îmi este dor de spiritul de grup și de colegi plus sentimentul plăcut pe care îl avem toți pe parchet, emoții, victorii, tensiune…tot! Cel mai mult îmi lispește „libertatea” de a putea face ce vrei când vrei și cum vrei. Cred că mi-a fost oarecum afectat psihicul dar o să reușesc să trec peste asta.

E un sezon încheiat? Crezi că se va relua campionatul?

După părerea mea sezonul este gata, ne pregătim pentru următorul cât se poate de bine. Eu cred că tot ce a fost până acum ne-a afectat pe toți în mare parte, dar cred că urmează ceva frumos și fiecare dintre noi vom aborda la maxim baschetul.

Alex, cum a fost pentru tine această perioadă la CSM Târgu Jiu?

CSM Târgu Jiu mi-a dat oportunitatea să mă afirm și să arăt ce pot. O să dau tot ce pot pentru mine și pentru orașul Târgu Jiu. Am avut parte în această perioadă de momente extraordinare la CSM, cu meciuri câștigate, cu colegii cu bune și cu rele. A fost un vestiar bazat pe caractere total diferite, care până la urmă și-au găsit completarea, am reușit să ne punem pe picioare și să ne înțelegem foarte bine.

Ce părere ai despre proiectul baschetbalistic CSM Târgu Jiu? Ai încredere în acest proiect? Crezi că este de viitor? Dacă ar fi să evaluezi ceea ce se întâmplă la CSM Târgu Jiu, care crezi că sunt plusurile, atuurile clubului gorjean? Evident, ca orice proiect care este la început de drum poate avea și minusuri? Unde crezi că se mai poate lucra la îmbunătățirea lucrurilor?

Acest proiect este unul foarte serios. Mă bucur să văd că este seriozitate în Târgu Jiu și că oamenii care sunt acum la conducere își fac treaba 100% profesionist. Încrederea mea este una de 100% pentru că am motive să cred asta! Viitorul suna bine de pe acum dacă se menține seriozitatea. Plusul de la CSM este acela ca exista seriozitate si profesionalism. Minusuri? Nu am întâmpinat până acum probleme. Sincer vorbind, totul este la zi, antrenamentele au fost bune, oamenii își fac treaba așa cum trebuie.

Vei continua la Târgu Jiu?

Răspunsul este da, voi continua la CSM Târgu Jiu.

Ce le transmiți fanilor CSM Târgu Jiu, iubitorilor de baschet din Gorj?

Vreau să le transmit multă sănătate și să își focuseze atenția pe tot ce înseamnă pozitivitate. Abia aștept următorul sezon, și încă un lucru, sezonul viitor să vina în numar mult mai mare la sală!

Comment here