Comunicate de PresăEHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024

Acreditări mass-media pentru meciurile CSM Târgu Jiu din Grupa D EHF European League Woman – sezonul 2023-2024

Acreditări mass-media pentru meciurile CSM Târgu Jiu din Grupa D EHF European League Woman – sezonul 2023-2024

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu invită instituțiile mass-media să acrediteze jurnaliștii care doresc să participe la meciurile de handbal din Grupa D a EHF European League Woman, sezon 2023-2024, disputate de CSM Târgu Jiu pe teren propriu.

Procedura de acreditare pentru meciurile echipei de handbal feminin CSM Târgu Jiu, din Grupa D a EHF European League Woman, care se vor disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, se va realiza în conformitate cu reglementările cerute de EHF.

În acest sens dorim să vă aducem la cunoștință procesul de acreditare pentru meciurile din sezonul 2023/2024.

Începând cu sezonul 2023/24, toți jurnaliștii care lucrează pentru televiziune și radio, inclusiv webTV, web radio și podcasturi, trebuie să solicite acreditarea prin sistemul online de acreditare al EHF.

Aceasta este singura modalitate de a solicita acreditare pentru meciurile EHF European League Woman. Orice altă formă de solicitare, de exemplu, prin e-mail, nu va fi procesată. După ce reprezentantul media face solicitarea prin instrumentul de acreditare pentru unul dintre jocurile respective, jurnalistul va primi informații suplimentare.

Link pentru acreditare online pentru EHF European League Woman este: https://accreditation.ehf.eu

De asemenea, există o adresă de suport în cazul în care apar întrebări: mediaTV@ehfmarketing.com

Termenul limită pentru acreditarile media: cu 3 zile înainte de fiecare meci.

Atenție! Fără înregistrare în portalul online de acreditare media, nu există acces la jocul respectiv. Nicio altă solicitare nu va fi acceptată de EHF. Reprezentanții de televiziune, internet TV și radio care nu au primit acreditări de la EHF Marketing nu au voie să intre în săli în timpul meciurilor din Liga Europeană EHF. Acest document de acreditare este valabil doar pentru solicitările de televiziune, webTV și radio.

Jurnaliștii din presa scrisă, presa online și fotografii care doresc să participe la meciurile de handbal din Grupa D a EHF European Woman League, sezon 2023-2024, disputate de CSM Târgu Jiu pe teren propriu, vor putea solicita cererile de acreditare prin intermediul CSM Târgu Jiu. Cererile pot fi descarcate accesând httpscsmtargujiu.rowp-contentuploads202312Formular-acredidare-mass-media.docx și trimise la adresa de e-mail office@csmtargujiu.ro. 

Termenul limită pentru acreditarile media: cu 3 zile înainte de fiecare meci. Ulterior se va elibera acreditarea.

Comment here