Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 23. Baschetbaliștii gorjeni vor o nouă victorie contra Ploieștiului. Sâmbătă, 9 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – CSM Ploiești

CSM Târgu Jiu își continuă și în acest weekend seria meciurilor din Liga Națională, cu o nouă confruntare pe teren proropriu. Echipa noastră revine pe parchet pentru confruntarea cu CSM Baschet Petrolul Ploiești, din etapa a 23-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Baschetbaliștii lui Kresimir Basici intră în luptă cu gândul doar la victorie, pentru o clasare cât mai bună în Grupa 11-18. Băieții au nevoie în continuare de susținerea suporterilor gorjeni. Vă așteptăm la sală, alături de CSM Târgu Jiu, suportul vostru va fi un atuu pentru echipa noastră.

*ATENȚIE – S-au pus în vânzare bilete online pentru confruntarea dintre CSM Târgu Jiu și CSM Ploiești. Suporterii pot achiziționa biletele de pe platforma blt.ro accesând următorul link:  https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-petrolul-ploiesti-baschet-masculin.html

Sâmbătă, 9 martie, se anunță o nouă confruntare spectaculoasă în Sala Sporturilor. În tur, la Ploiești, CSM Târgu Jiu s-a impus la limită, scor 99-98, la capătul unui meci nebun, în care coșul victoriei a venit în ultima secundă de joc, coș reușit de Cameron Oluyitan. Partida este una extrem de importantă pentru gruparea gorjeană, care în cazul unei victorii este sigură că va termina în primele 4 echipe din Grupa 11-18, o poziție care oferă echipei noastre avantajul terenului propriu în play-out.

Gorjenii țintec victoria și pentru a rămâne în lupta pentru șefia grupei 11-18. CSM Târgu Jiu este în acest moment pe locul 2 în grupă, la egalitate de puncte cu SCM Timișoara, locul 1, dar și cu SCM Craiova, locul 3, toate cu câte 18 puncte. CSM Ploiești este pe 5, cu 14 puncte. Oaspeții își joacă la rândul lor ultima carte de a prinde una din primele 4 poziții din Grupa 11-18. Kresimir Basic se așteaptă la o confruntare dificilă și le cere jucătorilor săi să fie concentrați pe toată durata partidei, pentru a obține un nou succes în fața grupării prahovene. 

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Întâlnim o echipă cu jucători foarte buni, pe fiecare poziție. Au și două adiții în roster față de meciul precedent. Ca să câștigăm, trebuie să fim sută la sută prezenți în acest meci. După ultimul joc, nu putem spune că suntem mulțumiți, sunt lucruri pe care trebuie să le remediem și trebuie să fim focusați. Baieții sunt bine, după foarte mult timp, avem un roster aproape complet”.

CSM TÂRGU JIU – CSM BASCHET PETROLUL PLOIEȘTI
LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 11-18
ETAPA 23
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 9 MARTIE 2024, ORA 18.00

Comment here