Baschet

CN U13 Feminin. Turneul 1 se dispută la București. Baschetbalistele CSM Târgu Jiu încep lupta pentru un loc la Turneul Semifinal. PROGRAM

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu va juca în acest weekend, în deplasare, la București, primul turneu din Faza a 3-a a Campionatului Național. Meciurile din Grupa 1, în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu, se vor disputa pe 9 și 10 martie. Baschetbalistele pregătite de Laurențiu Răuț vor să facă un turneu cât mai bun, pentru a-și asigura prezența la Turneul Semifinal. Gorjencele vor juca cu CSM București, ABC Leii București și Smart Team Cluj-Napoca. 

Dacă băieții vor juca acasă primul turneu din această fază a campionatului, fetele merg în weekend la București, acolo unde se anunță un turneu destul de puternic. După un parcurs excelent în faza a doua a Campionatului Național, baschetbalistele CSM Târgu Jiu s-au calificat în faza superioară a competiției, unde încep lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal. Echipa pregătită de Laurențiu Răuț a fost repartizată în Grupa 1, alături de CSM București, Smart Team Cluj Napoca și Leii București. Sâmbătă, 9 martie, în primul meci de la acest turneu, gorjencele se vor confrunta cu CSM București. Tot sâmbătă, CSM Târgu Jiu se va duela, din nou, cu Leii București, formație pe care CSM Târgu Jiu a învins-o în faza a doua a campionatului. Duminică, 10 martie, gorjencele vor încheia primul turneu cu un meci contra ardelencelor de la Smart Cluj Napoca. Echipa noastră merge la București cu gândul de a obține un bilanț cât mai bun, pentru a se meține în lupta pentru un loc la Turneul Semifinal. Laurențiu Răuț le cere fetelor sale să intre pe teren cu încrederea că pot reuși un bilanț pozitiv. 

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U13 CSM Târgu Jiu: ”Vom întâlni trei echipe foarte puternice. Mergem la București cu gândul de a obține cât mai mult de la acest turneu. Vom încerca să câștigăm cât mai multe meciuri, dar va fi foarte greu. Eu personal îmi doresc ca aceste fete să aibă încredere în ele și cu siguranță putem face o figură frumoasă”.

CSM Târgu Jiu U13: Alexia Drăgușin, Arina Dragotescu, Raluca Ciuvăț, Andrada Fodor, Alexandra Măda, Anais Gîrjoabă, Ranya Graure, Sophia Paraschiv, Maria Petria, Ilaria Nassif, Andreea Țîrcă, Ana Maria Besoi. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
FAZA III / TURNEUL 1 / GRUPA 1
9-10 MARTIE 2024
BUCUREȘTI, SALA LT ”ION BARBU”
SÂMBĂTĂ, 9 MARTIE 2024, ORA 11.00
CSM TÂRGU JIU -CSM BUCUREȘTI
SÂMBĂTĂ, 9 MARTIE 2024, ORA 17.00
CSM TÂRGU JIU – ABC LEII BUCUREȘTI
DUMINICĂ, 10 MARTIE 2024, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – ACS SMART BASKETBALL TEAM CLUJ-NAPOCA

Comment here