Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 15. Vineri, 29 decembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – U BT Cluj Napoca

Zi de meci astăzi pentru baschetbaliștii gorjeni, care dau piept cu campioana României, U BT Cluj Napoca, în runda cu numărul 15 din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Meciul dintre CSM Târgu Jiu și U BT Cluj Napoca va începe la ora 18.00. Suporterii grupării gorjene sunt așteptați în număr cât mai mare la sală pentru a susține echipa în ultimul meci din acest an. Cei care vor să fie alături de echipă pot procura bilete și online de pe platforma blt.ro, accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-vs-u-bt-cluj-napoca-baschet-masculin.html

Ziua de vineri, 29 decembrie, aduce o super confruntare baschetbalistică în Sala Sporturilor. La Târgu Jiu vine liderul la zi din Grupa A din Liga Națională, U BT Cluj Napoca, fără îndoială cea mai puternică echipa din baschetul românesc la momentul actual. Misiunea baschetbaliștilor lui Kresimir Basic se anunță una extrem de dificilă, dar jucătorii echipei noastre sunt hotărâți să lupte pentru fiecare minge. Și extrema de forță a grupării gorjene, Jalen Dupree, este hotărât să dea totul pe teren, pentru ca echipa gorjeană să ofere o replică solidă formației ardelene. Baschetbaliștii gorjenii nu sunt departe de un loc în play-off, iar americanul este convins că o clasare în Top 10 este un obiectiv ce poate fi atins la finalul campionatului regulat.

Jalen Dupree, CSM Târgu Jiu: ”Trebuie să fim competitivi și să jucăm cât mai tare. Orice echipă poate fi învinsă, dar trebuie să respectăm planul de joc. Trebuie să muncim mult, vom încerca să ținem meciul aproape. Sunt o echipă care speculează slăbiciunile, nu vrem să ne trezim cu un ,,croșeu în bărbie”. Trebuie să fim pregătiți. Suntem nerăbdători să intrăm pe parchet. Încă ne gândim la play-off, este un obiectiv pe care îl putem realiza, dar trebuie să luăm lucrurile pas cu pas”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA  A
ETAPA 15
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
VINERI, 29 DECEMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE FRBTV
CSM TÂRGU JIU – UBT CLUJ NAPOCA

 

Comment here