FotbalJuniori

Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 12.30, meci tare la Juniori C / CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari

Sâmbătă, 5 noiembrie, echipa de fotbal Juniorii C a CSM Târgu Jiu are programat un nou meci în Campionatului Județean U15. În etapa a-5-a, echipa pregătită de Alin Poenaru şi Cătălin Trofin, va juca cu CS Jiul Rovinari. Partida este programată pentru ora 12.30 și se va disputa pe Stadionul Municipal.

Juniorii pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin au un parcurs excelent în Campionatul Județean U15, cu victorii pe linie. Tineri fotbaliști de la CSM Târgu Jiu țintesc victoria și în această etapă, caz în care juniorii CSM Târgu Jiu ar lua o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului la nivel de U15. Se anunță însă un meci dificil cu echipa din Rovinari, care are în componență jucători și cu un an mai mari decât cei de la Târgu Jiu. Alin Poenaru speră ca echipa sa să înregistreze un nou succes în campionat. 

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori C: ”Avem un meci puțin mai dificil cu Jiul Rovinari. O echipă solidă, cu copii care sunt împreună de 3-4 ani, născuți, cei mai mulți dintre ei, în 2008. Sper să facem față adversarului, în special din punct de vedere fizic, pentru că din punct de vedere tehnic, noi avem copii foarte buni, chiar dacă sunt cu un an mai mici”.

JUNIORI C
Campionatul Județean U15
Stadionul Municipal Târgu Jiu
Sâmbătă, 05.11.2022, Ora 12.30
Etapa 5
CSM Târgu Jiu – CS Jiul Rovinari

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

Comment here