Baschet

LNBM, Etapa 3 / Duminică, 16 octombrie, ora 18.00 / CSM Târgu Jiu – Rapid București / Dylan Frye: ”Vom încerca să dăm ce e mai bun din noi meci de meci. Cu Rapid putem să producem surpriza”

Finalul de săptămână aduce un super meci de baschet în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu și Rapid București se întâlnesc într-un meci din etapa a-3-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea de la Târgu Jiu este programată pentru duminică, 16 octombrie, de la ora 18.00.

Veniți la sală să fim alături de echipa noastră! Le dorim băieților noștri și staff-ului tehnic multă baftă! Deraiați Rapidul, să vină prima victorie!

Gorjenii sunt hotărâți să facă un meci mare pentru a răsturna calculele hârtiei. Este știut faptul că Rapid a făcut investiții majore în vara acestui an și se anunță una dintre pretendentele la primele locuri în Liga Națională. CSM Târgu Jiu a dovedit însă de-a lungul timpului că se poate lupta de la egal la egal cu forțele din Liga Națională și nu de puține ori a reușit să învingă echipe mult mai bine cotate. Și americanul Dylan Frye este convins că CSM Târgu Jiu poate da peste cap planurile rapidiștilor. Pentru un rezultat pozitiv, conducătorul de joc al CSM Târgu Jiu crede că e nevoie de constanță în joc și un joc colectiv atât în plan defensiv, cât și ofensiv. ”Putem să întoarcem calculele hârtiei. Dacă vom fi constanți cele 40 de minute, vom fi uniți, cu siguranță vom putea produce o surpriză”, a declarat Dylan Frye, coordonatorul de joc al grupării gorjene. 

Jucătorul american, venit în vara acestui an sub comanda lui Claudiu Alionescu, a declarat că s-a acomodat repede la noua sa echipă, pentru că Târgu Jiu este un loc minunat, unde oamenii sunt primitori și călduroși. ”Baschetul românesc este de un nivel ridicat”, a mai punctat jucătorul născut în Florida, care a mai jucat în Europa în campionatele din Croația și Lituania.

În ceea ce privește gruparea gorjeană, Dylan Frye este convins că CSM Târgu Jiu își va putea îndeplini obiectivul, acela de a se menține în Liga Națională, dar cere timp pentru omogenizarea lotului: ”Vom încerca să dăm ce e mai bun din noi meci de meci. Trebuie să ne ridicăm la înălțimea fanilor, chiar dacă rezultatul nu va fi întotdeauna o victorie. Cu siguranță putem să ne îndeplinim obiectivul. Avem o echipă tânără, cu mulți jucători care au venit pe parcurs. Este nevoie de timp pentru a face acel ‘click’ împreună”.

Nr. 8 DYLAN JAMES FRYE
Data nașterii:14.07.1997

Localitate: Pembroke Pines, Florida, USA
Post: Point guard
Activitate:
2016-2020  Bowling Green Falcon / NCAA
2020-2021  Vrijednosnice Osijek KK – Croația
2021-2022  Dzukija Alytus – Lituania

Comment here