Handbal

Florentina Moisin: Am ales echipa din Târgu Jiu pentru că am auzit foarte multe lucruri bune despre acest club

Din vara acestui va îmbrăca tricoul echipei CSM Târgu Jiu, iar din postura de pivot, Florentina Moisin, va avea de dus bătălii grele pe semicerc în sezonul viitor. Un sezon de la care oficialii grupării gorjene au aşteptări mari, iar Florentina a venit să pună umărul la consolidarea proiectului handbalistic de la Târgu Jiu.

Cum a trecut noul pivot al CSM-ului prin perioada de pauză forţătă, de ce a ales să vină la Târgu Jiu şi ce mesaj are pentru fanii CSM-ului, ne-a spus chiar Florentina intr-un scurt interviu.

Cum ai trecut prin perioada de pauză forțătă? Pe unde te-ai antrenat în perioada de întrerupere?

Pentru mine perioada de “pauza forțată“ a fost puțin dificilă. Nu eram obișnuită să fac totul singură, fără antrenor și fără colege. Am reușit însă să mă motivez singură și să lucrez acasă, chiar și în parcarea blocului, pe unde puteam! Am fost și la un teren de fotbal, unde mai alergam. Aveam declaraţia la mine.

De ce ai ales proiectul Târgu Jiu?

Am ales echipa din Târgu Jiu pentru că am auzit foarte multe lucruri bune despre acest club și pentru că îmi doream ceva nou în cariera mea.

Cu ce gânduri ai venit la Târgu Jiu?

Am venit cu gândul de a ajuta echipa, iar obiectivul meu personal este să cresc de la zi la zi.

Ai început antrenamentele?

Da. Am participat deja la primele antrenamente, dar încă nu am intrat în program alături de noile mele colege. Am venit mai târziu și trebuie să recuperez, dar în câteva zile o să încep cu echipa și totul o să fie bine.
Colegele m-au primit bine, iar domnul antrenor mi-a spus că trebuie să muncesc și asta este cel mai important!

Un mesaj pentru iubitorii de handbal din Târgu Jiu și pentru fanii echipei CSM?

Mesajul meu pentru fanii echipei și iubitorii de handbal din Târgu Jiu este : “Sa ne bucurăm de handbal împreuna și la bine și la greu și avem nevoie de susținerea lor.“

Comment here