Handbal

Trofeul ”Oltenia” Junioare 4, Ediția 9, Sezonul 2023-2024. Turneul 1 s-a disputat la Corabia. Duminică, 8 octombrie, CSM Târgu Jiu s-a confruntat cu CSM Slatina și CS Iulius Confas Craiova

Debut de sezon și pentru echipa de handbal feminin Junioare 4 a CSM Târgu Jiu, care a disputat în acest weekend primul turneu din sezonul 2023-2024. Cele mai mici handbaliste ale clubului nostru, pregătite de Ionuț Mazilu, au participat la cea de IX-a Ediție a Trofeului ”Oltenia”, care s-a desfășurat la Corabia, duminică, 8 octombrie. CSM Târgu Jiu s-a confruntat la acest turneu cu CSS Slatina și CS Iulius Confas Craiova. ”A fost un turneu reușit din toate punctele de vedere. Obiectivele au fost îndeplinite și așteptăm cu nerăbdare turneele următoare”, a declarat antrenorul Ionuț Mazilu, după competiția de la Corabia.

După turneul masculin rezervat juniorilor 4, disputat sâmbătă, 7 octombrie, orașul Corabia a fost gazdă și pentru meciurile din Grupa A din cadrul Trofeului ”Oltenia” la handbal feminin rezervat junioarelor 4. Duminică, 8 octombrie, la startul ediției cu numărul 9 a Trofelului ”Oltenia” feminin s-au aliniat echipele: Danubius Corabia, CSS Craiova, CSM Slatina, Viitorul H2O Pitești, CS Iulius Confas Craiova și CSM Târgu Jiu.

În cadrul turneului de la Corabia, CSM Târgu Jiu a disputat două partide. În prima confruntare a zilei, echipa antrenată de Ionuț Mazilu a jucat cu CSM Slatina, iar în cel de-al doilea meci, cu CS Iulius Confas Craiova.

La fel ca și în cazul echipei masculine de juniori 4, și la feminin, turneul de la Corabia a fost unul foarte reuşit. Pentru antrenorul Ionuț Mazilu, aflat și el la primul său turneu cu grupa de junioare 4, obiectivul stabilit a fost îndeplinit. Fetele sale au jucat cu ambiție, cu determinare, dar și cu zâmbetul pe buze. 

Ionuț Mazilu, antrenor Juniori 4 CSM Târgu Jiu: ”A fost un turneu reușit din toate punctele de vedere. Și eu și fetele suntem la început de drum. Mi-a plăcut ambiția și determinarea lor, pe de o parte, iar pe de altă parte, am vrut să se distreze și să se simtă bine pe teren, să se obișnuiască cu competiția, cu meciurile, să fie pregătite pentru turneele oficiale. Aceste obiective au fost îndeplinite și așteptăm cu nerăbdare turneele următoare”.

LOT JUNIOARE 4 CSM TÂRGU JIU: Miruna Popescu, Carla Logăscu, Evelina Lupuleț, Raisa Ion, Alesia Cioi, Ana Pănoiu, Gabriela Anuțoiu, Tiana Constantinescu, Loredana Cupă, Ștefania Foca, Ștefania Daia, Teodora Spînu, Daria Cosacu, Anastasia Poenaru, Andra Avramescu, Antonia Semenescu. Antrenor: Ionuț Mazilu.

JUNIOARE 4
TROFEUL OLTENIA
Ediția 8 – 2023-2024
Turneul 1 Feminin
Corabia, Sala Sporturilor
Duminică, 08.10.2023
Ora 11.10 CSM Târgu Jiu – CSM Slatina
Ora 13.30 CSM Târgu Jiu – CS Iulius Confas Craiova

Comment here