Baschet

Stefan Nikolic a semnat cu CSM Târgu Jiu

Stefan Nikolic este noul jucător al echipei de baschet a CSM Târgu Jiu. De câteva zile, Stefan Nikolic s-a pregătit alături de CSM Târgu Jiu, iar astăzi a ajuns la un acord cu oficialii clubului. Nikolici a semnat pană la finele anului cu drept de prelungire. Nikolic se întoarce astfel la Târgu Jiu, unde a mai evoluat pentru Energia.


Fostul conducător de joc al Energiei în perioada în care tatăl sau, Slobodan Nikolic, a condus echipa gorjeană, este originar din Serbia și are 33 de ani, are 1.91 metri și evoluează pe poziția 1.

În stagiunea precedentă, întreruptă din cauza pandemiei de COVID-19, Nikolic a jucat pentru CSM Mediaș. Conducătorul de joc a strâns 19 meciuri în LNBM pentru echipa din Ardeal, echipă la care a avut medii statistice de 10.6 puncte, 4.6 pase decisive și 2.1 recuperări pentru 10,6 la eficiență.

Nikolic are în palmares un titlu de campion al României, câștigat la finalul sezonului 2017/2018, alături de CSM Oradea. Nikolic a mai jucat în Macedonia, Germania, Grecia, Bulgaria și Franța. Palmaresul său cuprinde un campionat și o cupă în Bulgaria, un campionat în Românie, respectiv un trofeu în liga a 2-a din Grecia.

Comment here