Baschet

Stefan ANDREJEVIC a semnat cu CSM. Pivotul sârb revine la Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a parafat un nou transfer. Echipa antrenată de Claudiu Alionescu l-a readus pe pivotul sârb Stefan Andrejevic. Baschetbalistul a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană.

Născut pe 3 august 1993, Stefan Andrejevic este un jucător de poziția 5. Sportivul de 2,09 m a evoluat, timp de două sezoane(2017-2019) la Basketball Club Batumi, în Superliga din Georgia. Acolo, Andrejevic a avut o medie de 11 puncte pe meci. Un număr 5 clasic, jucătorul sârb a avut un sezon impresionat pentru echipa din Batumi și a fost desemnat de Eurobasket.com, drept unul dintre cei mai buni jucători din campionatul din Georgia. Ca profesionist, jucătorul născut la Pristina, a mai jucat în Serbia pentru grupările: KK Spartak Subotica, Beovuk 72 Beograd, Torlak și Plana.

Stefan Andrejevic a semnat cu CSM Târgu Jiu în anul 2019 pentru care a evoluat până în momentul în care campionatul a fost suspendat din cauza pandemiei.

Andrejevic se va alătura de astăzi la antrenamentele CSM Târgu Jiu și este posibil să redebuteze la echipa gorjeană la turneul care se va desfășura în perioada 22-23 decembrie în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Stefan Andrejevic

Stefan Andrejevic 
Data nașterii: 03.08.1993
Localitate: Pristina
Naționalitate: Sârb
Post: Poziția 5, pivot

Comment here