Baschet

Sfintele Sărbători ale Crăciunului să vă aducă bucurie în case, bunăstare, pace în suflet, sănătate şi fericire alături de cei dragi, Crăciun Fericit! Director CSM Târgu-Jiu, Robert Bălăeţ

În anul 2019, undeva la poalele munților, în oraşul marelui Brâncuşi, s-a născut familia noastră, a CSM Târgu-Jiu. Poate nu avem încă notorietate suficientă, dar muncim cu spor, ne antrenăm și suntem hotărâţi să facem faţă oricărei provocări.

Anul 2020 a fost o provocare şi pentru familia CSM Târgu-Jiu. A fost un an greu pentru toată lumea, diferit din toate punctele de vedere. Începând cu cei mici, juniorii clubului, continuând cu sportivii seniori, cu antrenorii şi cu cei care se ocupă de bunul mers al clubului, toată lumea a trecut prin momente grele din cauza situaţiei epidemiologice. Dar, chiar şi în aceste condiţii, familia CSM Târgu-Jiu a rămas unită, a continuat să lupte şi să aştepte momentul în care toată lumea se va întoarce la normalitate, la momentele în care suporterii vor fi, din nou, prezenţi în sălile de sport.

Pentru că am stat departe unii de ceilalţi, am suferit. Sala a fost pustie, parchetul rece, ușile închise. A fost foarte dificil fără entuziasmul juniorilor, fără mingi aruncate, fără sfaturile antrenorilor, fără antrenamentele seniorilor. Dar, ca orice familie, avem și noi bunici drăgăstoși și părinți bucuroși, frați și surori și buni antrenori. Mai avem și suporteri, sponsori, colaboratori şi le mulţumim din suflet pentru sprijin şi încredere. Familia noastră vă urează să fiți sănătoși și fericiți! Fiți alături de familia voastră, bucurați-vă împreună! Împodobiți bradul, citiți o poveste, ascultați colinde, râdeți și fiți pozitivi!

Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă bucurie în case, bunăstare, pace în suflet, sănătate şi fericire alături de cei dragi, iar 2021 să vă împlinească toate visele!

La mulţi ani! Director CSM Târgu-Jiu, Robert Bălăeţ

Comment here