HandbalJuniori

Seria J, Etapa 5 / Junioarele 3, meci dificil pe terenul liderului. Duminică, 13 noiembrie, de la ora 11.00: CSS Petroşani – CSM Târgu Jiu

Duminică, 13 noiembrie, echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu, antrenată de Radu Costel, reia seria meciurilor din campionat. Gorjencele vor juca în deplasare, pe terenul liderului din Seria J, CSS Petroşani. Meciul contează pentru etapa a-5-a şi va începe la ora 11.00.

La revenirea pe parchet, după o pauză destul de lungă, elevele lui Radu Costel au parte de o deplasare destul de dificilă. Vor juca pe terenul liderului din Seria J, CSS Petroşani. Misiunea va fi una destul de delicată pentru gruparea gorjeană în condiţiile în care antrenorul nu se poate baza la acest meci pe o serie de jucătoare. Chiar şi în aceste condiţii, antrenorul Radu Costel speră ca fetele sale să facă un joc bun şi să revină acasă cu toate punctele puse în joc.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3:”Revenim pe parchet după o lungă perioadă de pauză. Am avut timp de pregătire, însă fetelor le-a lipsit mult competiţia. Jucam împotriva ocupantei primei pozitii a clasamentului. Ma interesează, la acest joc, atitudinea fetelor, progresul acestora şi, de ce nu, toate punctele. Va fi un joc dificil în care ne vom vinde scump pielea. La indisponibilităţi înregistrăm pe una dintre cele trei portăriţe, Ştefania Bîlteanu, cu viroză, pivotul Popescu Alexandra, cu entorsă la gleznă, dar si pe Cătălina Ungureanu, Maria Cîrciumariu şi Andreea Mindoiu. Ultimele trei au rămas acasă, aceasta fiind decizia mea după programul de pregătire din săptămâna premergătoare acestui joc. Suntem la limită în ceea ce priveşte condiţiile de vârstă, însă ne încadrăm în regulament cu minimul de 8 jucătoare obligatorii la teren, născute în 2008-2009. Sperăm să facem un joc bun care să ne dea încredere în abordarea părţii a doua a campionatului, care începe week-end-ul viitor”.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Teodora Ruşeţ, Ştefania Chimerel, Ştefania Buşe, Cleopatra Pîslaru, Ana Bîrlete, Dana Totan, Beatrice Popescu, Diana Ştefu, Anastasia Găvănescu, Carla Logăscu, Raisa Pagnejer, Ştefania Ciobanu, Andrada Văduva, Maria Cojocaru. Antrenor: Radu Costel.

JUNIOARE 3
Campionatul Naţional Junioare 3
Petroşani, Sala Sporturilor
Seria J, Etapa 5
Duminică, 13.11.2022, Ora 11.00
CSS Petroşani – CSM Târgu Jiu

Comment here