Handbal

SENIOARELE DE LA CSM AU RĂPUS LIDERUL

CSM Targu Jiu a furnizat prima surpriza a sezonului. Echipa de handbal a facut un meci mare la Targu Jiu si a invins liderul seriei, Dacia Mioveni.

Fetele lui Liviu Andrieş au bifat al patrulea succes consecutiv, dar cel mai important de până acum, câştigând în faţa unei echipe neînvinse. Argeşencele aveau opt victorii din tot atâtea dispute, dar s-au împiedicat la Târgu Jiu de o echipă determinată şi un public superb.

Gazdele s-au aflat mereu la conducerea jocului, s-au desprins la 4 goluri în mitanul secund, 20-16, şi chiar dacă liderul s-a apropiat la 21-20 în minutul 58, tinerele jucătoare ale CSM-ului au dat dovadă de maturitate, au conservat avantajul, iar meciul s-a terminat 23-21.

Antrenorul Liviu Andrieş a declarat că victoria aparţine întregii echipe şi spectatorilor prezenţi în număr mare la Sala Sporturilor.

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu

Ucrainianca Zinatullina a fost cea mai bună marcatoare a meciului cu nouă goluri, iar Diaconescu şi Mădălina Olariu a punctat de câte cinci ori. Stanca şi Andreea Olariu şi-au adus aportul la victorie cu câte două reuşite. În următoarea etapă, formaţia noastră se deplasează la Ploieşti, pentru confruntarea cu Activ Prahova.

Comment here