EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul CSM Târgu Jiu – Sola HK (Norvegia) din Grupa D a EHF European League Woman

Aventura europeană a echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu continuă, la finalul acestei săptămâni, cu o nouă confruntare din Grupa D EHF European League. În căutarea primei victorii europene din grupe, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache are nevoie de sprijinul fanilor, iar, de astăzi, își pot procura bilete pentru partida cu nordicele. CSM Târgu Jiu va juca sâmbătă, 3 februarie, de la ora 17:00, returul cu gruparea norvegiană Sola HK. 

IMPORTANT* Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Sola HK(Norvegia), contând pentru etapa a 4-a Grupei D din EHF European League. Prețul unui bilet este de 30 de lei(intrare generală).

Suporterii echipei pot achiziționa biletele atât de la sediul clubului, cât și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-sola-hk-handbal-feminin.html

IMPORTANT** Posesorii de abonamente au rezervate biletele pentru acest meci până miercuri, 31 ianuarie, ora 14:00. Abonații pot să-și păstreze locurile pentru acest joc dacă achiziționează biletele, de la Sala Sporturilor, marți, 30 ianuarie, între orele 09:00-17:00, și miercuri, 31 ianuarie, între orele 09:00-14:00.

 

Comment here