Handbal

Memorialul „Mircea Paşek” – Vineri, 27 august, ora 19.00 -PREZENTAREA LOTULUI. Condiţii acces spectatori

Handbalul revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. În perioada 27-29 august, CSM Târgu Jiu va fi gazda unui turneu de pregătire, Memorialul „Mircea Paşek”, aflat la prima ediţie. La această competiţie amicală vor participa formațiile CSU Oradea, CSU Cluj Napoca, CSM Corona Braşov şi CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu va juca primul meci de la acest turneu cu CSU Oradea, ocazie cu care gruparea gorjeană își prezintă lotul cu care va aborda noul sezon din Divizia A.

Publicul gorjean se va bucura din nou de handbal în Sala Sporturilor. Reguli de acces.

Aşadar, veşti bune pentru suporterii echipei CSM Târgu Jiu. Ne bucurăm să vă anunțăm că acest turneu se va desfășura cu public. Accesul în Sala Sporturilor din Târgu Jiu se va face respectând condiţiile de acces la evenimentele sportive în spaţii închise. Prin urmare, accesul spectatorilor la meciurile din cadrul turneului va fi gratuit, dar cu respectarea următoarelor condiţii:

– au acces în sală persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi care prezintă dovada vaccinării
-au acces persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore
-purtarea măştii de protecţie pe toată durata evenimentului
-în incinta sălii trebuie menținută distanțarea fizică de 1.5m
-accesul în sală nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultate în respirație
-accesul în sală va avea loc cu 30 de minute înainte de începerea jocului
-minorii nu trebuie să prezinte dovada vaccinării sau a unui test.

Programul turneului:

Comment here