Handbal

Meciul Prieteniei Old Boys, ultimul eveniment din 2019, în Sala Sporturilor

Sala Sporturilor din Târgu-Jiu a găzduit, sâmbătă, ultimul eveniment sportiv al anului 2019: prima ediţie a “Meciul Prieteniei Old Boys Târgu Jiu”. Un eveniment aparte, un meci de handbal organizat de CSM Târgu Jiu cu jucători care, de-a lungul mai multor generaţii, au scris istorie în handbalul gorjean. Peste 700 de spectatori s-au aflat în tribunele Sălii Sporturilor.

Au spus DA invitaţiei de a juca în partida fostelor glorii, jucători care au promovat fosta echipă de handbal Energia din divizia secundă în prima ligă şi jucători care, ulterior, au făcut parte din prima echipă calificată în cupele europene. Alături de Dan Ilieş, promotorul evenimentului, Liviu Andrieş, actualul antrenor al echipei de handbal feminin CSM Târgu-Jiu şi Andrei Enache, antrenor la CSM junioare 3, pe parchetul Sălii Sporturilor şi-au făcut apariţia: Mihai Cercel, Adrian Eremeia, Radu Costel, Ionuţ Mazilu, Vali Popescu, Cristian Antonaru, Bogdan Sucitu, Adrian Clenciu, Robert Călinoiu, Cezar Pinoşanu, Andrei Popescu, Daniel Ghişă, Alin Cărăgui, Laurenţiu Stegaru, Mihai Cordescu, Ionuţ Marii, Răzvan Mledenciu, Cristian Florea, Pompiliu Ciochia, Adrian Rădulescu şi Bogdan Motoi.

“A fost un meci aparte, la care a participat o mare parte dintre jucătorii care au adus fericire în inimile gorjenilor. Au făcut spectacol handbalistic sportivi ce au adus, de-a lungul anilor, bucurie şi emoţie în rândul iubitorilor de handbal. La fel ca în vremurile bune, publicul spectator din tribune s-a bucurat de handbal, copiii prezenţi în număr mare au intrat pe teren în pauza meciului şi au încercat să copieze mişcările văzute la jucătorii de habdbal. Numărul impresionant de spectatori, în mare parte copii, prezenţi la un meci amical de Old Boys, ne obligă să ne implicăm mai mult în handbalul gorjean şi să investim în sport. Dorim să facem o tradiţie din acest meci, în fiecare an să ne întâlnim pentru a-i celebra pe cei ce au jucat atâtea partide importante în compania unui public minunat, bun cunoscător de handbal, cum este cel de la Târgu-Jiu”, a declarat Dan Ilieş.

Evenimentul a avut parte de o brigadă de arbitraj inedită: Maryna Dumanska şi Gabriela Frunză, două dintre jucătoarele de la CSM Târgu-Jiu.

Comment here