Lupte

Lupte / Octavian Mitoi, la un pas de podium. Sportivul legitimat la CSM Târgu Jiu a terminat pe locul 5 în cadrul Finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, de la Odorheiu Secuiesc

Tânărul luptător Octavian Mitoi, la un pas de a urca pe podium în urma prestației sale din cadrul Finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, la categoria 71 de Kg, competiție desfășurată la Odorheiu Secuiesc. Sportivul legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a terminat competiția pe locul 5, după ce a fost învins, la mare luptă, în confruntarea care-l putea trimite în lupta pentru medalia de bronz. ”Sunt mândru de Octavian! A luptat până în ultima secundă și mă bucur că are acest spirit de luptător”, ne-a declarat Mădălin Gorjanu, mulțumit de prestația elevului său la această competiție. 

În perioada 11-13 noiembrie, Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc a fost gazda Finalelor Campionatului Național U17 la lupte libere, lupte greco romane și lupte feminine. Octavian Mitoi, pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a intrat pe saltea la categoria 71 Kg, una la care concurența a fost acerbă, cu peste 20 de sportivi înscriși în cursa pentru medalii. Talentatul sportiv legitimat la CSM Târgu Jiu a avut un parcurs foarte bun, reușind să treacă de adversari redutabili de la cluburi cu tradiție în această disciplină sportivă, CS Dinamo Brașov, Cetate Deva sau CSM Târgu Mureș! Antrenorul Mădălin Gorjanu a fost mulțumit de prestația lui Octavian Mitoi și este convins că la următoarele competiții, Octavian va urca pe podium.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Sunt mândru de parcursul lui Octavian, a pierdut în finala pentru medalia de bronz, la doar două puncte diferența, scor 8-6, după ce la pauză a condus cu 2-1! A luptat până în ultima secundă și mă bucur că are acest spirit de luptător, care îl va ajuta pe viitor, nu doar în sport, cât și în viață. Octavian a câștigat 3 meciuri împotriva unor adversari de la cluburi cu tradiție. A avut o evoluție foarte bună, dar trebuie să muncească în continuare la fel. În mod sigur va veni și momentul în care el va urca pe podium”.

Imagini din meciul lui Octavian cu reprezentantul clubului din Târgu Mureș.

 

 

 

Comment here