Lupte

Lupte / Andrei Fulger va participa la Finala Campionatului Național U23 la lupte libere, la Cluj Napoca(19-20 noiembrie)

Tânărul luptător Andrei Fulger, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu, va participa în acest weekend la Finala Campionatului Național U23 la lupte libere, lupte greco-romane și lupte feminine. Competiția se va desfășura în perioada 19-20 noiembrie, la Cluj Napoca. Sportivul gorjean va intra pe saltea la categoria 57 de Kg. 

Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj Napoca va aduna la startul competiției sute de luptători din întreaga țără și se anunță o competiție puternică. Medaliat deja la mai multe campionate naționale de cadeți și juniori, Andrei Fulger, luptătorul gorjean pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu la CSM Târgu Jiu, dar și de profesorul Rareș Voicescu, la CSS Târgu Jiu, va intra în competiție la categoria 57 de Kg. Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu, consideră competiția de la Cluj una foarte puternică la acest nivel, în care mulți dintre participanți sunt aproape de a face pasul către seniori. Pentru Andrei, care revine după o accidentare, o astfel de întrecere este extrem de benefică. Juniorul nostru s-a pregătit intens pentru a reveni pe saltea, dar are nevoie de meciuri oficiale în care să lupte cu cei mai buni sportivi la categoria lui, pentru a putea face față în viitor competițiilor de acest nivel.

Mădălin Gorjanu, antrenor lupte CSM Târgu Jiu: ”La Cluj Napoca va fi un turneu foarte puternic, unde se vor lupta sportivii care se pregătesc să facă pasul spre seniori. Andrei mai are până termină junioratul, dar o astfel de competiție, în care își măsoare forțele cu sportivi cât mai valoroși, este una foarte utilă pentru el, pentru a putea crește în valoare. El vine după o accidentare, din cauza căreia a ratat Finala Campionatului Național de Juniori și are nevoie de înceredere și meciuri oficiale. Sper să facă un turneu cât mai lung și să demonstreze că este un sportiv pe care ne putem baza în viitor”.

Comment here