Lupte

Luptătorul gorjean Octavian Mitoi, locul 4 la Cupa României. Sportivul CSM Târgu Jiu a luptat în finala mică a categoriei 74 de kilograme

Luptătorul gorjean Octavian Mitoi, sportiv legitimat la CSM Târgu Jiu, a fost foarte aproape de o medalie la Cupa României U20. Sportivul nostru a pierdut confruntarea din finala mică, pentru medalia de bronz. Competiția s-a desfășurat la Călărași, în perioada 12-14 aprilie 2024. Octavian Mitoi, pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a intrat pe saltea la categoria 74 de kilograme. ”Din păcate, accidentarea lui Mitoi la gleznă a recidivat și nu a putut face mai mult. A încercat, s-a luptat în 3 meciuri, dar nu a prins podiumul”, a fost prima reacție a antrenorului Mădălin Gorjanu, după turneul de la Călărași.

Octavian Mitoi a participat în weekend la prima competiție majoră din acest an, una foarte puternică. La categoria sa de greutate, la 74 de kilograme, au fost numai puțin de 17 concurenți. O participare cu mult peste edițiile precedente. 

În Sala Polivalentă din Călărași, tânărul luptător gorjean, de doar 18 ani, Octavian Mitoi, unul dintre cei mai medaliați sportivi ai secției de lupte, a luptat exemplar la Cupa României, având în vedere că o mai veche accidentare la gleznă a recidivat. Luptătorul gorjean a strâns din dinți, a intrat pe saltea și a reușit să ajungă în finala mică a competiției. A cedat la mare luptă în finala mică, și suntem convinși că dacă Octavian era 100% apt, alta putea fi soarta finalei mici. 

Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu, speră ca Octavian să se refacă rapid, pentru că urmează alte câteva turnee importante. 

Mădălin Gorjanu, antrenor lupte CSM Târgu Jiu: ”Din păcate, accidentarea lui Mitoi la gleznă a recidivat și nu a putut face mai mult. A încercat, s-a luptat în 3 meciuri, dar nu a prins podiumul. Sper să se refacă rapid și să înceapă pregătirea pentru următorele turnee”.

Comment here