Baschet

LNBM, Grupa 11-18, Etapa 3 – Sâmbătă, 4 martie, ora 19.00 / CSM Târgu Jiu – CSM Focșani / Shamiel Stevenson: ”Am încredere în această echipă, doar că trebuie să intrăm pe teren și să mușcăm din ei”

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu încep la finalul acestei săptămâni seria celor patru meciuri consecutive de pe teren propriu. Prima confruntare pentru elevii lui Kresimir Basic este sâmbătă, 4 martie, cu CSM Focșani. Meciul contează pentru etapa a-3-a din Grupa 11-18 din Liga Națională de Baschet Masculin. ”Am încredere în mine, am încredere în această echipă, doar că trebuie să intrăm pe teren și să mușcăm din ei”, a declarat extrem de hotărât, Shamiel Stevenson, la conferința de presă premergătoare partidei cu Focșani. 

Shamiel Stevenson, unul dintre cei mai buni jucători din lotul pregătit de Kresimir Basic, este încrezător în șansele echipei din Târgu Jiu de a scoate maxium din seria de patru meciuri de pe teren propriu. În ceea ce privește meciul cu CSM Focșani, Shamiel este extrem de motivat. Vrea să înceapă seria de meciuri cu o victorie. 

Shamiel Stevenson, CSM Târgu Jiu: ”Jucăm mai bine acasă, am făcut și unele progrese în ultimele trei săptămâni și, cu siguranță, este o perioadă în care dorim să obținem cât mai multe victorii în aceste patru meciuri. În principal trebuie să jucăm foarte bine împreună, să fim ca o echipă, să facem un meci complet, de 40 de minute. Pe bucăți, am demonstrat că putem face aceste lucruri, am avut flash-uri, astfel că dacă vom reuși să fim ca o echipă, să fim constanți, vom pune probleme oricui. Am încredere în mine, am încredere în această echipă, doar că trebuie să intrăm pe teren și să mușcăm din ei”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN MOZZART 
Sezon 2022-2023
GRUPA 11-18

Etapa a-3-a
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
SÂMBĂTĂ, 4 MARTIE 2023, Ora 19.00
CSM TÂRGU JIU –  CSM FOCȘANI

Comment here