Baschet

LNBM, Etapa 25 / Miercuri, 23 martie, ora 17.00 / CSM Miercurea Ciuc – CSM Târgu Jiu / Claudiu Alionescu: „Vrem să ne continuăm seria bună”

CSM Târgu Jiu se deplasează la mijlocul acestei săptămâni la Miercurea Ciuc, pentru partida din etapa a-25-a din Liga Națională. Cu un moral bun după cele două victorii consecutive din retur, baschetbaliștii grupării gorjene merg la Miercurea Ciuc cu gândul de a obține un nou rezultat pozitiv. Meciul dintre CSM Miercurea Ciuc și CSM Târgu Jiu este programat pentru miercuri, 23 martie, de la ora 17.00.

La doar câteva zile după succesul înregistrat în fața bucureștenilor de la Rapid, echipa pregătită de Claudiu Alionescu are parte de o deplasare lungă, în etapa intermediară, tocmai la Miercurea Ciuc. Doar două zile au avut la dispoziție gorjenii pentru a pregătii meciul cu Miercurea Ciuc. Chiar și așa, baschetbaliștii gorjeni vor să obțină o nouă victorie în Liga Națională. Băieții lui Alionescu vor a treia victorie din retur.  „Vrem să ne continuăm seria bună”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu, care a prefațat astfel confruntarea cu echipa din Harghita. 

CSM TÂRGU JIU – BASCHET MASCULIN
BASCHET MASCULIN LNBM
Miercurea Ciuc – Sala Eross Szolt
ETAPA 25 – Miercuri 23.03.2022 – Ora 17.00 LIVE – FRBTV
CSM Miercurea Ciuc – CSM Târgu Jiu 

Comment here