Baschet

LNBM, Etapa 21 / Luni, 28 februarie, ora 19.00 / U BT Cluj Napoca – CSM Târgu Jiu / Claudiu Alionescu: „Se anunță un meci foarte greu pentru noi, dar mergem acolo și încercăm să jucăm cel mai bun baschet al nostru”

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu își continuă seria meciurilor din Liga Națională cu un meci pe terenul echipei campioane, U BT Cluj Napoca. Partida contează pentru etapa 21-a din LNBM și este programată pentru luni, 28 februarie, de la ora 19.00. „Se anunță un meci foarte greu pentru noi, dar mergem acolo și încercăm să jucăm cel mai bun baschet al nostru”, ne-a declarat antrenorul gorjean, Claudiu Alionescu.

După Timișoara și Craiova, CSM Târgu Jiu are parte de o misiune extrem de dificilă în cea de a treia deplasare consecutivă din acest retur de campionat. Baschetbaliștii lui Claudiu Alionescu vor  înfrunta cea mai bună grupare din baschetul românesc la ora actuală, campioana în exercițiu, U Cluj. 

Deși au în față singura echipă neînvinsă din campionat, gorjenii merg în Ardeal cu gândul de a presta un baschet de calitate. După modificările din lotul gorjean, Claudiu Alionescu a încercat în această săptămână să remedieze unele aspecte constatate în ultimele două deplasări ale echipei. Iată ce ne-a declarat antrenorul gorjean după unul din intensele antrenamente din această săptămână.

Claudiu Alionescu, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „Urmează a treia deplasare consecutivă și cu siguranță cea mai dificilă. Clujul nu mai are nevoie de nicio prezentare, echipa neînvinsă în campionat și cu o singură înfrângere în Europa, în cea mai importantă competiție sub egida FIBA. Astfel, pentru noi se anunță un meci foarte greu, la care sper să ne aliniem și să jucăm cel mai bun baschet al nostru. Este un bun prilej să aratăm unele aspecte pe care am încercat să le remediem în această perioadă, după modificările substanțiale de colectiv”.

Dacă la meciul cu Craiova au lipsit Malik Morgan, din motive medicale, și KenDarrius Hamilton, care nu a avut drept de joc, pentru meciul cu U Cluj, Claudiu Alionescu are la dispoziție, până în acest moment, tot lotul valid. 

 

Comment here