Baschet

LNBM, Etapa 18 / Duminică, 30 ianuarie, ora 18.00 / CSO Voluntari – CSM Târgu Jiu / Titus Nicoară: „Vom încerca să facem un meci bun și tot ce ţine de noi pentru a câștiga”

Finalul de săptămână ne aduce un nou meci al baschetbaliştilor gorjeni în Liga Naţională. Jucătorii pregătiţi de Jordanco Davitkov vor juca în deplasare, pe terenul echipei CSO Voluntari. Partida dintre CSM Târgu Jiu şi CSO Voluntari contează pentru etapa a-18-a din LNBM şi este programată pentru duminică, 30 ianuarie, de la ora 18.00. Meciul poate fi urmărit pe platforma de streaming FRBTV.

Pentru CSM Târgu Jiu, seria meciurilor dificile din returul Ligii Naţionale continuă cu o deplasare pe un teren unde se câştigă foarte greu, la Voluntari. În ultimele sezoane echipa din Voluntari a devenit una dintre forţele baschetului românesc, o grupare care se luptă pentru trofee în întrecerea internă. Cu toate acestea, ultima confruntare dintre cele două echipe, din Cupa României, a fost una destul de echilibrată. CSM Târgu Jiu a pierdut, la mare luptă, returul cu CSO Voluntari, care a reuşit să se impună cu 86-78. Gorjenii merg şi de această dată cu gândul de a face un meci bun pe terenul celor de la Voluntari, în ciuda unor mici probleme medicale apărute la nivelul lotului, dar şi a faptului ca în această săptămână, gruparea gorjeană s-a despărţit de Stefan Glogovac. Davitkov speră ca jucătorii săi să se mobilizeze cât mai bine pentru acest meci.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu:”Voluntari este o echipă foarte bună, una de top din România. Noi vom încerca să dăm tot ce este mai bun și în acest meci. Chiar dacă avem unele probleme de lot în acest moment, sper ca la ora jocului să avem lotul complet, bineînțeles fără Glogovac, jucător care și-a încheiat contractul cu echipa noastră. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun, iar la final să fim multumiţi în primul rând de efortul depus, dar și de evoluția noastră ca și echipă”.

Şi Titus Nicoară este conştient de forţa echipei din Voluntari, mai ales pe teren propriu. Extrema de forţă a grupării gorjene speră ca echipa să facă un meci bun la Voluntari, un meci în care el şi colegii săi să încerce totul pentru victorie. 

Titus Nicoară, CSM Târgu Jiu:”Va fi un meci foarte greu împotriva unei echipe de top din campionatul nostru. Chiar dacă plecam cu șansa a doua vom încerca să facem un meci bun și tot ce ţine de noi pentru a câștiga. Si cu Oradea am pornit ca și outsideri și ne-au lipsit câteva decizii bune pentru a produce surpriza”.

Comment here