Baschet

Liga Națională / Turneu 7 / Bucureşti / 6-7 februarie 2021 / CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova 51-80

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu a pierdut prima partida din cadrul turneului 7, care se dispută la Bucureşti. CSM Târgu Jiu a cedat, scor 51-80, în faţa celor de la SCM U Craiova.

Derby-ul Olteniei la baschet masculin a fost adjudecat de formaţia craioveană, care s-a impus cu 80-51. Formaţia din Bănie s-a impus în toate cele patru acte ale partidei, scorul pe sferturi a fost: 24-15, 17-11, 19-16, 20-9.

Chiar dacă au pierdut partida de astăzi, antrenorul Claudiu Alionescu a văzut o schimbare de atitudine din partea elevilor săi, faţă de turneele precedente. Pentru gruparea gorjeană probleme rămân în continuare în plan ofensiv.

Claudiu Alionescu: A fost un meci în care, aşa cum spuneam zilele trecute, căutam în primul rând o schimbare de atitudine. Am văzut asta în prima jumătate a meciului și puțin din sfertul 3. Diferența de scor cred că este prea mare pentru cum a decurs meciul de azi, însă principala noastră problema rămâne ofensiva. Cu 51 de puncte marcate este foarte greu să emiți pretenții mai mari.

CSM Târgu Jiu: Kevin Allen 17p, Darien McClain 17p, Jake Spurgeon 7p, Stefan Nikolic 5p, Camil Berculescu 3p, Revaz Rogava 2p, Alin Borşa, Alexandru Berca, Andrei Gheorghe, Remus Răceanu, Răzvan Pavel, Răzvan Bratoloveanu. Antrenori: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.

Duminică – 7 Februarie 2021
CSM Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti
ora 19.00 – FRBTV

Comment here