Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 25. Miercuri, 15 mai, ora 17.30: CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni. Ana Ciolan: ”Sper să ne bucurăm împreună cu suporterii de o nouă victorie în Liga Florilor”

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din actuala ediție a Ligii Florilor Mol. Miercuri, 15 mai, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache primește vizita formației Dacia Mioveni. Meciul contează pentru etapa a 25-a și va începe la ora 17.30. Handbalistele noastre sunt cu gândul doar la victorie. ”Intrăm pregătite sută la sută pentru victorie, pentru că știm cât de importante sunt aceste trei puncte în confruntarea cu Mioveni”, a declarat la conferința de presă premergătoare acestei partide, Ana Ciolan.

Pivotul echipei noastre speră ca susținătorii echipei să vină în număr cât mai mare la sală. ”Sper să ne bucurăm împreună cu suporterii de o nouă victorie în Liga Florilor”.

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru cea mai importantă partidă din acest sezon. În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, CSM Târgu Jiu trebuie să câștige contra Daciei Mioveni. Echipa noastră are nevoie de susținere pentru a obține victoria. Vă așteptăm la sală în număr cât mai mare pentru a susține echipa. Hai CSM!
ATENȚIE* S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de miercuri, 15 mai, de la ora 17.30. Suporterii pot achiziționa biletele de pa platforma blt.ro accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-dacia-mioveni-handbal-feminin.html

CSM Târgu Jiu va disputa un nou meci extrem de important în Liga Florilor, o adevărată finală pentru evitarea locurilor de baraj. Handbalistele CSM sunt pregătite pentru duelul cu Dacia Mioveni, ultima clasată în Liga Florilor, dar este știut faptul că echipa din Mioveni a ajuns în această postură din cauza problemelor financiare existente la club. În teren, Dacia este o echipă destul de imprevizibilă, capabilă de rezultate surprinzătoare. Ana Ciolan spune că ea și colegele sale vor aborda cu maximă seriozitate partida, conștiente de importanța celor 3 puncte puse în joc. 

Ana Ciolan, CSM Târgu Jiu: ”Atmosfera este bună, suntem sănătoase și pregătite. Așteptăm cu nerăbdare ultimul meci de pe teren propriu și, bineînțeles, ultima etapă în deplasare. Deși toată lumea zice că e cumva în subconștientul nostru să ne gândim că ele nu au acumulat prea multe puncte, că au destule probleme și au avut de-a lungul campionatului, eu nu cred că o să se întâmple asta, să fim delăsătoare. Noi vom intra pregătite sută la sută pentru victorie, pentru că știm cât de importante sunt aceste trei puncte și nu ne permitem să riscăm. Ne gândim la toate posibilitățile. O să trăim un pic mai intens finalul acesta de sezon decât ne-am fi așteptat, dar să sperăm că totul o să se termine cu bine”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 25
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MIERCURI, 15 MAI 2024
ORA 17.30
CSM TÂRGU JIU – DACIA MIOVENI

Comment here