Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 25. Astăzi, ora 17.30: CSM Târgu Jiu -Dacia Mioveni. Dzhukeva: ”Este un meci special, este ultimul acasă și vrem să-l câștigăm”

Zi de meci în Liga Florilor Mol! Astăzi, în etapa a 25-a, de la ora 17.30, CSM Târgu Jiu joacă acasă, contra Daciei Mioveni. Handbalistele CSM Târgu Jiu au un singur gând, să câștige meciul cu Mioveni. ”E un meci special, e ultimul acasă și vrem să-l câștigăm”, este mesajul transmis din vestiarul CSM, prin vocea celei mai bune jucătoare din lotul gorjean, Ekaterina Dzhukeva.

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru cea mai importantă partidă din acest sezon. În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, CSM Târgu Jiu trebuie să câștige contra Daciei Mioveni. Echipa noastră are nevoie de susținere pentru a obține victoria. Vă așteptăm la sală în număr cât mai mare pentru a susține echipa. Hai CSM!
ATENȚIE* S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de miercuri, 15 mai, de la ora 17.30. Suporterii pot achiziționa biletele de pa platforma blt.ro accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-dacia-mioveni-handbal-feminin.html

Liga Florilor Mol, ediția 2023-2024, intră în linie dreaptă în această săptămână, în care sunt programate două etape. Prima este cea de astăzi, 15 mai, când CSM Târgu Jiu întâlnește Dacia Mioveni, iar cea de-a doua etapă, și ultima a sezonului, se va disputa sâmbătă, 18 mai, atunci când CSM Târgu Jiu va evolua în deplasare, la Brăila. Ekaterina Dzhukeva știe că nu va fi un meci tocmai ușor contra Daciei, însă este convinsă că echipa noastră este focusată la maximum pentru obținerea celor 3 puncte. Goalkeeperul CSM spune că într-o asemenea luptă, cu mai multe echipe implicate în evitarea barajului, fiecare punct și gol contează pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

Ekaterina Dzhukeva, CSM Târgu Jiu: ”Toate meciurile în Liga Florilor sunt grele și cred că la fel se va întâmpla și acum. E un meci special, e ultimul acasă și vrem să-l câștigăm. E bătaie mare pe ultimele cinci locuri, contează fiecare punct, fiecare gol, până în ultima etapă. La Mioveni am câștigat, dar au fost momente în care meciul a fost echilibrat, așa că ele vor veni și aici să-și joace șansa. Depinde de noi să intrăm concentrare sută la sută”.

Prezentă la conferința de presă premergătoare acestei partide, Dzhukeva a făcut o scurtă analiză a acestui sezon. 

Ekaterina Dzhukeva, CSM Târgu Jiu: ”A fost un sezon mult mai greu. Angela Pușcaș, o jucătoare de bază, s-a accidentat la mijlocul sezonului. Au avut loc niște schimbări în echipă, ne-a costat mai mult timp să facem un grup bun și din această cauză mi se pare că a fost puțin mai greu”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 25
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MIERCURI, 15 MAI 2024
ORA 17.30
CSM TÂRGU JIU – DACIA MIOVENI

Comment here