Handbal

Liga Florilor, Etapa 6 / Duminică, 9 octombrie, ora 12.00 / CSM Târgu Jiu – CS Măgura Cisnădie. Liviu Andrieș:”Este un meci destul de greu, dar, în asemenea meciuri, și cu asemenea echipe, fetele știu să se mobilizeze”

Duminică, de la ora 12.00, CSM Târgu Jiu va întâlni, pe teren propriu, CS Măgura Cisnădie, într-un meci din etapa a-6-a din Liga Florilor. Meciul din Sala Sporturilor a fost prefațat de antrenorul Liviu Andrieș în cadrul unei conferințe de presă.  După meciul cu Slatina, antrenorul gorjean este convins că echipa sa va arăta o cu totul altă față la meciul cu Măgura Cisnădie. ”În asemenea meciuri, și cu asemenea echipe, fetele știu să se mobilizeze, nu au nimic de pierdut. Sunt convins că vor avea altă determinare și, cu pregătirea pe care am făcut-o, vom arăta altă față și vom arăta o altă exprimare în joc, atât pe plan ofensiv, cât și devensiv”.

Handbalistele lui Liviu Andrieș vor să se revanșeze în fața publicului gorjean după înfrângerea, la limită, din etapa trecută, cu CSM Slatina. Gorjencele sunt însă hotărâte să facă un meci mare și să își treacă în cont a doua victorie din acest sezon. Pentru asta trebuie să treacă de Măgura Cisnădie, o echipă care, în ultimii ani, joacă permanent în cupele europene, iar sezonul trecut a terminat pe locul 4. Liviu Andrieș știe că urmează un meci mult mai dificil decât a fost cel cu Slatina, dar are încredere în elevele sale că vor face un meci bun cu Măgura Cisnădie. ”Jucăm împotriva unei echipe care anul trecut a terminat pe locul 4 și participă în cupele europene. Este clar, este un meci destul de greu, dar ținând cont că suntem în Liga Florilor, niciun meci nu este ușor, dar, cu pregătirea pe care am făcut-o, sunt convins că vom arăta o altă exprimare în joc”.

Antrenorul gorjean se poata baza la acest meci pe tot lotul. Adriana Țăcălie ar putea debuta pentru CSM Târgu Jiu în partida de duminică. Iată ce a declarat Liviu Andrieș la conferința de presă, referitor la posibilul debut al Adrianei Țăcălie la CSM Târgu Jiu: ”E clar că toată lumea așteaptă debutul Adrianei Țăcălie. Este un nume sonor în handbalul românesc, dar vine după o perioadă foarte lungă de inactivitate, cauzată de accidentările pe care le-a avut. Încă mai are nevoie de timp să se integreze, să-și revină după acea accidentare. Sperăm, în funcție de joc și rezultat, să prindă și ea minute în acest meci”.

 

Comment here