Baschet

Liga 1 de Baschet Masculin, Etapa 25. Duminică, 21 aprilie, ora 11.30: CSM 2 Constanța – CSM 2 Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin CSM 2 Târgu Jiu se deplasează la finalul acestei săptămâni, la Constanța, pentru meciul cu echipa satelit a grupării de la malul mării, CSM 2 Constanța. Meciul, care contează pentru etapa a 25-a din Liga 1 de Baschet Masculin, va începe la ora 11.30 și poate fi urmărit pe canalul FRB TV. 

Echipa lui Adrian Roșu merge în acest weekend la malul mării pentru a obține un nou succes în fața satelitului CSM 2 Constanța. În tur, gorjenii s-au impus fără probleme, scor 94-68. Adi Roșu se așteaptă acum la un meci mult mai dificil. Gazdele sunt pe 5, cu 18 puncte, iar echipa lui Adi Roșu este pe 7, cu 15 puncte. Gorjenii au tras tare la antrenamente în această săptămână pentru a se prezenta la capacitate maximă la meciul de duminică. Adi Roșu este încrezător în șansele echipei sale de a obține o nouă victorie în Liga 1.

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Constanța are o echipă bună, dar noi mergem acolo să ne jucăm șansa și să practicăm un baschet bun. Știu că în tur am făcut un meci foarte bun împotriva lor, dar asta nu înseamnă ca se va repeta și la ei acasă. Am lucrat bine săptămâna aceasta, așa că mergem la Constanța încrezători”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA ECHIPE SATELIT
ETAPA 25
CONSTANȚA, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 21 APRILIE 2024, ORA 11.30
LIVE PE FRB TV

CSM 2 CONSTANȚA – CSM 2 TÂRGU JIU

Comment here