Handbal

La mulți ani, Mihaela OBEDEANU! Jucătoarea CSM împlinește, astăzi, 25 de ani

Astăzi o sărbătorim pe Mihaela Obedeanu, prilej cu care îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La mulți ani, Mihaela Obedeanu!

Jucătoarea, cu experiența acumulată în Liga Florilor, poate evolua atât ca inter stânga, cât și inter dreapta, dar poate juca la fel de bine și în centru. Născută pe 3 aprilie 1996, la Oltenița, Mihaela și-a început junioratul la Colegiul Tehnic Media din București. În ultimul an de juniorat a trecut la CSM București, echipă cu care a câștigat titlul de campionă națională la junioare 1.

La senioare a jucat pentru Dunărea Brăila, în Liga Florilor, cu care a cucerit titlul de vicecampioană națională în sezonul 2016-2017. A urmat apoi un sezon la FC Argeș Pitești și alte două sezoane în care a evoluat pentru HCM Unirea Slobozia(2018-2019 și 2019-2020). Din vara lui 2020 este jucătoarea echipei CSM Târgu Jiu.

Jucătoarea noastră trece printr-un moment dificil în urma unei accidentări. Noi suntem alături de ea, îi dorim să se recupereze cât mai bine și sperăm să revină cât mai repede pe teren.

Comment here