Atletism

La mulți ani, Alina EREMIA! Ce obiective are atleta noastră pentru acest final de an. Interviu Alina Eremia!

Astăzi o sărbătorim și pe atleta Alina Eremia, sportivă legitimată în cadrul secției de atletism a CSM Târgu Jiu. Alina Eremia împlineşte astăzi 24 de ani, ocazie cu care îi transmitem multă sănătate, fericire şi mult succes în carieră. La mulţi ani, Alina Eremia!

Multipla campioană la atletism, Alina Eremia își va petrece ziua de naștere în drum spre Câmpulung Moldovenesc, acolo unde va participa la Etapa Finală a Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță scurtă. Alina, atletă cu dubla legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de Ion Bură, va lua startul în cursa de 12 km, de alergare montană pe distanță scurtă, duminică, 25 septembrie 2022. 

După o sesiune de pregătire în vederea celor două competiții, de la Câmpulung Moldovenesc și Timișoara, am stat de vorbă cu Alina Eremia, care ne-a spus că 2022 a fost un an bun pentru ea atât în plan sportiv, cât și în plan personal. Atleta noastră ne-a dezvăluit și care sunt obiectivele ei pentru următoarele două reuniuni atletice. După ce a câștigat maratonul de la Cluj, vrea să repete performanța și la maratonul de la Timișoara, pe 2 octombrie.

INTERVIU ALINA EREMIA

La mulți ani, Alina Eremia! Multă sănătate îți dorim și mult succes în continuare în cariera ta și la cât mai multe medalii!

Alina Eremia: Mulțumesc frumos!

Cum îți sărbătorești ziua de naștere? 

Alina Eremia: Anul acesta ziua de naștere mă prinde pe drum. Îmi voi sărbătorii ziua pe drum, spre Câmpulung Moldovenesc!

Cum a fost până în acest moment anul 2022 pentru tine? Mulțumită de realizările tale?

Alina Eremia: Da. A fost un an bun. Până în prezent anul acesta a fost cu realizări mari, atât în plan sportiv, cât și în plan personal. Am terminat facultatea, am intrat la master, am avut concursuri pe care le-am câștigat, nu mai departe de acum trei săptămâni am câștigat maratonul de la Cluj. În principiu sunt foarte mulțumită de realizările obținute până în acest moment.

Finalul de săptămână vine cu o nouă competiție. În ce cursă vei alerga și ce obiectiv ai?

Alina Eremia: La acest concurs de la Câmpulung Moldovenesc voi alerga în cursa de 12 km alergare montană. Obiectivul meu este să alerg cât mai bine, să scot un timp cât mai bun și să câștigăm și cu echipa.

Se apropie și maratonul de la începutul lunii octombrie, de pe 2 octombrie, de la Timișoara. Pregătită pentru o nouă medalie?

Alina Eremia: Da, mă simt foarte pregătită pentru maratonul de la Timișoara.  Mi-am propus sa câștig din nou și să alerg un timp cât mai bun.

La mulți ani și te așteptăm acasă cu o nouă medalie!

Alina Eremia: Vă mulțumesc!

Nume: Eremia Alina
Data nașterii: 22.09.1998

Comment here