Fotbal

Juniorii U19 CSM Târgu Jiu, victorie spectaculoasă în etapa a 9-a din play-off. CSM Târgu Jiu -CSS Drobeta Turnu Severin 4-2

Echipa de fotbal U19 a CSM Târgu Jiu a înregistrat astăzi o nouă victorie în play-off-ul Campionatul Național. Băieții lui Alin Poenaru și Florin Popete au câștigat, pe teren propriu, scor 4-2, contra CSS Drobeta Turnu Severin. Tot astăzi, pe Municipalul din Târgu Jiu, în play-off-ul juniorilor U17, echipa lui Sorin Vintilescu, grupa U17 a CSM Târgu Jiu, a pierdut, la limită, scor 1-2, contra ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin. Meciurile au contat pentru etapa a 9-a și au fost ultimele partide pe teren propriu pentru cele două echipe de juniori ale CSM Târgu Jiu.  

Duminică, 14 aprilie, Stadionul Municipal din Târgu Jiu a găzduit o confruntare spectaculoasă între echipele U19 ale CSM Târgu Jiu și CCS Drobeta Turnu Severin. Câștig de cauză a avut echipa din Târgu Jiu, care s-a impus cu 4-2, după ce la pauză a fost egalitate, scor 2-2. 

Juniorii pregătiți de Alin Poenaru și Florin Popete au vrut să încheie seria meciurilor de pe teren propriu, din acest sezon, cu o victorie. Au reușit acest lucru la capătul unui meci destul de greu, cu o primă repriză echilibrată, în care gorjenii au reușit să revină pe tabelă, după ce au fost conduși. Repriza secundă a aparținut echipei din Târgu Jiu, care s-a impus cu 4-2, chiar dacă oaspeții au ratat un penalty. Hattrick-ul lui Mihnea Tutunaru și golul lui Mario Țambu au adus victoria gorjenilor, la ultima reprezentație acasă din acest sezon. 

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Astăzi cu Severinul a fost un meci greu. Am fost conduși 1-0, după care am condus noi cu 2-1. Am întrat însă la egalitate la pauză, scor 2-2. În repriza a doua băieții au ieșit mai motivați și am reușit să câștigăm. Felicitări băieților pentru determinare, ținând cont că am avut 5 jucători care au jucat fiind răciți. Am avut un portar inspirat, care la 3-2 a apărat un penalty, și un atacant inspirat Mihnea Tutunaru, care a băgat de 3 ori mingea în poartă”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U19
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 9
TÂRGU JIU, STADION MUNICPAL
DUMINICĂ, 14 APRILIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – CSS DROBETA TURNU SEVERIN 4-2(2-2)

Și celălalt meci al zilei a fost unul spectaculos, dar din păcate pierdut de juniorii lui Sorin Vintilescu. Oaspeții de la Severin s-au impus cu 2-1, după ce gorjenii au condus cu 1-0, grație golului marcat de Mario Dodescu. Minute bune, gorjenii au controlat jocul, dar echipa din Severin a fost mult mai pragmatică și, în urma a două faze fixe, a întors scorul pe tabelă. 

Sorin Vintilescu, antrenor U17 CSM Târgu Jiu: ”Am condus cu 1 -0, am ratat oportunități rarisime, apoi la două faze fixe, două erori si …am pierdut un meci pe care l-am avut în mână”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 9
TÂRGU JIU, STADION MUNICPAL
DUMINICĂ, 14 APRILIE 2024, ORA 14.00
CSM TÂRGU JIU – ACS LUCEAFĂRUL DROBETA TURNU SEVERIN 1-2(0-0)

Comment here