FotbalJuniori

Juniorii D și E de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mario Găman și Dan Staicu au participat la Turneul „Challenge Cup 2023”, organizat de Academia Gheorghe Hagi

Grupele de Juniori D și E de la CSM au participat la una dintre cele mai puternice și atractive competiții juvenile din această vară, „Challenge Cup 2023”, organizată de Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Grupele pregătite de Mario Găman și Bobi Staicu au avut o evoluție extrem de apreciată. Juniorii E s-au clasat pe locul 7 din 20 de echipe participante, în timp ce Juniorii D au încheiat competiția pe locul 9 din 25 de echipe participante. 

La invitația Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” , tinerii fotbaliști de la CSM Târgu Jiu au îmbinat foarte bine utilul cu plăcutul în cele 4 zile de turneu, bucurându-se din plin de fotbal, mare și mult soare. În plus, micuții fotbaliștii de la CSM Târgu Jiu s-au bucurat în fiecare zi de prezența antrenorilor coordonatori de la Farul Constanța, campioana României, dar și a fostului fotbalist Lucian Mălăele, gorjeanul fiind actualmente antrenor în cadrul Academiei Gheorghe Hagi. Lucian Mălăele a fost prezent la fiecare meci al juniorilor de la CSM Târgu Jiu, pe care i-a aplaudat și felicitat pentru prestațiile avute. 

Componenții grupelor 2011 și 2012, coordonați de antrenorii Mario Gaman si Dan Staicu, s-au confruntat cu unele dintre cele mai puternice echipe din țară la acest nivel de vârstă. 

”Suntem fericiți și bucuroși că am fost invitați la un asemenea turneu, la Academia Gheorghe Hagi, unde micii fotbaliști de la CSM Târgu Jiu s-au bucurat din plin, atat de fotbal, cât și de mare. Copii de la CSM Târgu Jiu s-au bucurat și de prezența tuturor antrenorilor coordonatori de la echipa campioană Farul Constanța și de la Academia Gheorghe Hagi. Mulțumim gorjeanului nostru, Lucian Malaele, antrenor la Academia Gheorghe Hagi, care a fost prezent în fiecare zi lângă băieții noștri, pe care i-a aplaudat și felicitat pentru prestațiile avute! Trebuie să le mulțumim și celor din conducerea clubului nostru, domnului director Robert Bălăeț, și domnului Dan Ilieș, pentru implicare. Vrem să-i mulțumim și domnului primar, Marcel Romanescu, pentru susținere. Felcitări micuților fotbaliști gorjeni, pentru tot ce au arătat în aceste zile și sperăm că, pe zi ce trece, să creștem și mai mult și să ne bucurăm în câțiva ani de jucători din propria noastră pepinieră pe marile stadioane ale țării”, au transmis cei doi antrenori, Mario Găman și Dan Staicu.

REZULTATE 

CSM Târgu Jiu Juniori D Grupa – 2012

CSM Târgu Jiu – AC. Viitorul Rep.Moldova 3-4
CSM Târgu Jiu – Știința București 2-3
CSM Târgu Jiu – Junior Brașov 3-0
CSM Târgu Jiu – Voluntari 1-2
CSM Târgu Jiu – Athletic Slatina 5-0
În urma acestor rezultate CSM Târgu Jiu Juniori E a ocupat locul 7 din 20 de echipe

CSM Târgu Jiu Juniori D Grupa – 2011

CSM Târgu Jiu – Inițial București 0-1
CSM Târgu Jiu – FC Olympico 6-1
CSM Târgu Jiu – Junior Botoșani 2-2
CSM Târgu Jiu – FC Farul Constanța 0-3

Locurile 9-12
CSM Târgu Jiu – Inter Galaxi 4-0
CSM Târgu Jiu – Alma Sibiu 0-1
CSM Târgu Jiu – Valea Frumoasei 1-1
În urma acestor rezultate CSM Târgu Jiu Juniori D a ocupat locul 9 din 25 echipe

CSM Târgu Jiu Juniori D – Grupa 2011: Ștefan Popescu (gk), Tudor Grecu, Gabriel Hodoiu, Mario Gureanu, David Bucă, Gabriel Ilinca, Cristian Hodoiu, Radu Lumezeanu, Radu Teodorescu, Andrei Ionică, Matei Băloi, Leonard Stăniloiu, Andrei Pop, Mario Ghinea, Sebi Folcuț, Robert Neamțu, Rareș Ivașcu, Ianis Lunceanu, Radu Predescu, Radu Pescaru, Mario Benegui, Rareș Motorga, David Dima. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

CSM Târgu Jiu Juniori E – Grupa 2012: Mihnea Anghel(gk), Rareș Dobre, Denis Ciulavu, Raul Grindeanu, Alexandru Neferu, Ianis Fîciu, Casian Schinteie, Răzvan Neferu, Robert Țacu, David Neamțu, Jaiden Covercă, Laurențiu Chirtibuș, Sebastian Nicolcescu, Mario Pană, Denis Ricu, Sebi Stoenescu, Radu Popescu. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

Comment here