FotbalJuniori

Juniorii C, victorie clară în etapa a-6-a a Campionatului Județean U15. AS Kinder ML – CSM Târgu Jiu 0-3

Sâmbătă, 12 noiembrie, echipa de fotbal Juniorii C a CSM Târgu Jiu, pregătită de Alin Poenaru şi Cătălin Trofin, a înregistrat o nouă victorie în campionat, scor 3-0 cu AS Kinder ML Târgu Jiu şi se menţine liderul clasamentului. Partida disputată pe Stadionul din Rovinari a contat pentru etapa a-6-a din Campionatul Judeţean U15.

Juniorii pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin şi-au trecut în cont un nou succes în Campionatul Județean U15, la capătul unui meci pe care l-au controlat în totalitate. Au trecut fără probleme cu 3-0 de AS Kinder ML Târgu Jiu şi se menţin în lupta pentru câștigarea campionatului la nivel de U15. Andrei Vintilescu, Ianis Văcaru şi Fabian Oiţă au înscris golurile cu care CSM Târgu Jiu se menţine liderul clasamentului.

Alin Poenaru speră ca echipa sa să înregistreze un nou succes în campionat.

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori C:”A fost un meci foarte bun al băieților noștri, cu o posesie de peste 70%, cu multe faze de poartă, dar şi cu o lipsă de concentrare la finalizare. Important este că au reușit victoria, că au reuşit să îşi creeze multe ocazii, dar în același timp trebuie să mai lucrăm la finalizare”.

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

JUNIORI C
Rovinari, Stadion Orăşenesc
Sâmbătă, 12.11.2022, Ora 13.00
AS Kinder ML Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu 0-3 

Comment here