FotbalJuniori

Juniorii C țintesc o nouă victorie în Campionatului Județean U15. Sâmbătă, 12 noiembrie, Ora 13.00: AS Kinder ML – CSM Târgu Jiu 

Sâmbătă, 12 noiembrie, echipa de fotbal Juniorii C a CSM Târgu Jiu are programat un nou meci în Campionatul Județean U15. În etapa a-6-a, echipa pregătită de Alin Poenaru şi Cătălin Trofin, va juca cu AS Kinder ML Târgu Jiu. Partida este programată pentru ora 13.00 și se va disputa pe Stadionul din Rovinari.

Juniorii pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin vor să își treacă un nou succes în Campionatul Județean U15, pentru a se menține în lupta pentru câștigarea campionatului la nivel de U15. Alin Poenaru speră ca echipa sa să înregistreze un nou succes în campionat. 

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori C:”O deplasare facilă la prima vedere, cu un adversar care are în lot, ca și grupa noastră, copii mai mici față de această categorie de vârstă, dar talentați. Sper să fie un joc frumos din partea amebelor echipe, și sper să avem parte de vreme frumoasă, iar cel mai bun să câștige”.

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

JUNIORI C
Rovinari, Stadion Orăşenesc
Sâmbătă, 12.11.2022, Ora 13.00
AS Kinder ML Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu 

Comment here