Fotbal

Juniorii C Grupa 2009 CSM Târgu Jiu, victorie zdrobitoare cu Viitorul Târgu Jiu, scor 10-0. Echipa lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin a câștigat Campionatul Județean rezervat juniorilor C!

Ziua de sâmbătă, 27 aprilie, a fost una de excepție pentru juniorii C de la CSM Târgu Jiu, care au câștigat la scor partidele disputate în acest weekend în Campionatul Județean. În etapa a 16-a, Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu a înregistrat una dintre cele mai categorice victorii din acest sezon, 10-0 cu ACS Viitorul. Cu această victorie, echipa lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin a câștigat Campionatul Județean la nivel de juniori C. Și Grupa 2010 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie categorică în acest weekend, după ce a spulberat echipa de pe locul 2, Kinder ML, scor 6-1. 

Weekend de senzație pentru secția de fotbal a CSM Târgu Jiu, care și-a adjudecat titlul de campioană a județului Gorj la nivel de juniori C, după ce Grupa 2009 a câștigat Campionatul Județean, ediția 2023-2024. Echipa pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin s-a impus cu 10-0 în fața grupării Viitorul Târgu Jiu și a devenit campioana județului cu două etape înainte de final. Partida cu Viitorul a fost la discreția jucătorilor CSM, iar rezultatul final ne scutește de orice alte comentarii. Grupa 2009 va reprezenta județul Gorj în faza zonală la nivel de juniori C.

Alin Poenaru, antrenor Juniori C Grupa 2009 CSM Târgu Jiu: A fost un meci la discreția noastră. Am deschis scorul încă din min. 2 și ne-am făcut jocul ușor. După pauză am făcut toate schimbările, iar cei care au intrat s-au achitat foarte bine de sarcini. Cu acest rezultat suntem matematic câștigătorii Campionatului Județean, cu 2 etape înainte de final”. 

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Rareș Băluță 3g, Robert Roșca 2g, Ianis Văcaru 2g, Alex Gurică 2g, Alberto Pîrvu 1g. 

CSM Târgu Jiu Juniori C -Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Ionuț Frățilă, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Alberto Pîrvu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Mihai Vasiloiu, Andrei Vintilescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 16
TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024, ORA 14.30
ACS VIITORUL TÂRGU JIU – CSM TÂRGU JIU 0-10(0-6)

Felicitări tinerilor fotbaliști de la CSM Târgu Jiu și antrenorilor pentru această performanță și mult succes în faza următoare!

Și cealaltă grupă de juniori C a CSM Târgu Jiu, Grupa 2010, pregătită de Florin Popete și Cătălin Trofin, a făcut un meci excelent în acest weekend. Grupa 2010 s-a impus categoric în fața echipei de pe locul 2, Kinder ML, scor 6-1. A fost un meci dominat fără probleme de CSM Târgu Jiu. Echipa lui Florin Popete a controlat foarte bine prima repriză, reușind să intre la vestiare cu 3-0 pe tabelă. Și repriza secundă s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate, cu CSM la cârma jocului, care a reușit să mai înscrie alte 3 goluri, în timp ce oaspeții au reușit să puncteze doar o singură dată.

Florin Popete, antrenor Juniori C Grupa 2010 CSM Târgu Jiu: ”Am învins cu 6-1 echipa aflata pe locul 2, care este o echipă bună, dar noi am făcut un joc excelent din toate punctele de vedere, iar pe această cale vreau să-i felicit pe toți juniorii noștri pentru atitudine, implicare și pentru frumoasa victorie”.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Radu David 2g, Ianis Popete 1g, Raul Burleanu 1g, Gabriel Ilinca 1g, Mario Ghinea 1g. 

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Alexandru Ciocâlteu, Albert Ștefan, Tudor Grecu, David Radu, Mario Gureanu, David Bucă, Ianis Popete, Raul Burleanu, Dragoș Mărășescu, Lukas Preda, Robert Bibanu, Gabriel Ilinca, David Feroiu, Leonard Staniloiu, Andrei Ionică, Matei Băloi, Andrei Dănescu, Giorgio David. Antrenori: Florin Popete și Cătălin Trofin. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 16
TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024, ORA 16.00
CSM 2 TÂRGU JIU – AS KINDER ML 6-1(3-0)

 

Comment here