Fotbal

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu au revenit pe teren, pentru prima etapă din acest an. Grupele pregătite de Alin Poenaru, Florin Popete și Cătălin Trofin s-au confruntat în etapa a 10-a cu Minerul Motru și LPS Târgu Jiu. REZULTATE

La finalul acestei săptămâni și Juniorii C de la CSM Târgu Jiu au revenit pe teren, pentru prima etapă din acest an. Grupele pregătite de Alin Poenaru, Florin Popete și Cătălin Trofin s-au confruntat în etapa a 10-a cu Minerul Motru și LPS Târgu Jiu. Grupa 2009 a remizat la Motru, scor 0-0, în timp ce Grupa 2010 a pierdut, la limită, scor 1-2, cu LPS.

Juniorii C-Grupa 2009 și-au reluat în acest weekend seria meciurilor oficiale din Campionatul Județean, cu o deplasare la Motru, acolo unde a jucat cu echipa locală, Minerul Motru, într-un meic care a contat pentru etapa a 10-a. Meciul de la Motru a curs într-o singură direcție, cu juniorii CSM Târgu Jiu dictând ritmul partidei, doar că ratările au făcut ca meciul să se încheie cu o remiză albă. Juniorii lui Alin Poenaru s-au întrecut în ratări. Numai puțin de 7 ocazii de unu la unu cu portarul au avut jucătorii CSM Târgu Jiu, la care s-a adăugat și un penalty ratat. Alin Poenaru spune că la antrenamentele viitoare se va axa pe partea de finalizare, pentru a nu se mai repeta ceea cea s-a întâmplat la Motru. Rezultatul de la Motru nu pune în pericol obiectivul jucătorilor CSM Târgu Jiu, acela de a câștiga seria județeană. 

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori C: ”Am avut 7 ocazii singur cu portarul și un penalty ratat. Din păcate nu a vrut să intre mingea în poartă. Practic s-a jucat la o singură poartă. Vom munci mai mult, vom lucra mai mult la finalizare, ca să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat la Motru”.

CSM Târgu Jiu Juniori C -Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Ionuț Frățilă, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Alberto Pîrvu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Mihai Vasiloiu, Andrei Vintilescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 10
MOTRU, STADION ORĂȘENESC
SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE 2024, ORA 11.00
CS MINERUL MOTRU – CSM TÂRGU JIU 0-0

Și echipa lui Florin Popete și Cătălin Trofin, grupa de 2010, și-a reluat în acest weekend seria meciurilor din campionat. A doua echipă de juniori C a clubului nostru a jucat cu grupa similară de la LPS Târgu Jiu. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, intens, cu ocazii de ambele părți. Cele două echipe au intrat la pauză la egalitate, scor 1-1. Băieții lui Florin Popete au trecut în două rânduri pe lângă gol, dar la fel ca în cazul celeilalte echipe de juniori C a CSM Târgu Jiu, și aici ratările au menținut echilibrul pe tabelă. În schimb, LPS a dat lovitura pe un contraatc și a reușit să câștige meciul. 

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori C: ”Un meci foarte bun, cu o echipă bună, în care echipa gazdă, LPS, a fost parcă un pic mai ambițoasă. Noi, la 1-1, am avut două ocazii de a trece în avantaj, dar din păcate am ratat, iar ei ne-au surprins pe un contraatac și au făcut 2-1”.

Pentru CSM Târgu Jiu a marcat Gabriel Ilinca.

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Alexandru Ciocâlteu, Matei Băloi, Mario Ghinea, Tudor Grecu, Mario Gureanu, David Radu, Raul Burleanu, Dragoș Mărășescu, Gabriel Ilinca, David Bucă, Ianis Popete, Giorgio David, Lukas Preda, Rabin Popescu, Bogdan Popescu, David Feroiu, David Cucu.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 10
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE, ORA 15.00
LPS TÂRGU JIU -CSM TÂRGU JIU2  2-1(1-1)

Comment here