FotbalJuniori

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu au participat în acest weekend la un puternic turneu de pregătire, disputat la Brașov. REZULTATE

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu, campionii județului Gorj la U15 în sezonul 2022-2023, au participat în acest weekend la un puternic turneu de pregătire, disputat la Brașov. ”A fost un turneu reușit din toate punctele de vedere”, ne-a declarat la finalul turneului de la Brașov, antrenorul Alin Poenaru. 

Chiar dacă este pauză la nivel juvenil, tinerii fotbaliști de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, se pregătesc intens pentru viitorul sezon. Juniorii gorjeni au participat la unul dintre cele mai puternice turnee din țară din această vară. La startul întrecerii de sub Tâmpa, pe lângă CSM Târgu Jiu, s-au aliniat echipe care provin de la cluburi cu tradiție în România: FCSB, Dinamo București, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Unirea Alba Iulia, Ripensia Timișoara și Kids Tâmpa Brașov. Bilanțul gorjenilor a fost unul destul de bun, cu două victorii, două rezultate de egalitate și doar o înfrângere, dar la jocul rezultatelor, acea înfrângere a dus la ratarea calificării în semifinale. Antrenorul Alin Poenaru a fost însă mulțumit de evoluția elevilor săi și consideră că turneul a fost unul foarte reușit. Antrenorul tinerilor fotbaliști gorjeni le-a mulțumit celor din conducerea administrativă a clubului pentru condițiile oferite la acest turneu, dar și primarului Marcel Romanescu, pentru susținerea tinerilor sportivi din Târgu Jiu. 

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu – Juniori C: ”A fost un turneu reușit din toate punctele de vedere, în care am disputat 5 meciuri de pregătire foarte bune. Mulțumim clubului nostru pentru condițiile foarte bune oferite la acest turneu, atât la transport, cât și la cazare și masă. Mulțumim  și domnului primar Marcel Romanescu, care prin dezvoltarea acestui club, a dat posibilitatea celor mai buni copii din municipiu să se poată lupta de la egal la egal cu cele mai bune cluburi din țară”. 

Rezultate:

CSM Târgu Jiu – FCSB 0-0
CSM Târgu Jiu – Petrolul Ploiești 2-2
CSM Târgu Jiu – Kids Tâmpa Brașov 0-2 
CSM Târgu Jiu – Dinamo București 4-0 
CSM Târgu Jiu – FCSB 5-1

Lotul CSM Târgu Jiu deplasat la Brasov: Dragoș Tănăsescu, Raul Bârsescu, Eduard Camin, Ayan Dodescu, Robert Goșea, Andrei Vintilescu, Fabian Oiță, Ianis Văcaru, Lorenzo Nistor, Alexandru Gurică, Robert Roșca, Mario Dodescu, Dragoș Mărășescu, Fabian Mărgineanu, David Radu, Darius Holdon, Ianiss Cosacu, Alexandru Fomotescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin. 

Comment here