Fotbal

Juniori C, Faza Zonală. Juniorii C de la CSM Târgu Jiu, eliminați la penalty-uri. SCM Râmnicu Vâlcea -CSM Târgu Jiu 1-1(5-3 d.p.)

Echipa de fotbal Juniori C a CSM Târgu Jiu a pierdut duminică, 26 mai, la penalty-uri, duelul cu SCM Râmnicu Vâlcea. După 1-1 în timpul regulamentar de joc, gorjenii au pierdut la loviturile de departajare, acolo unde Vâlcea s-a impus cu 5-3. Meciul a contat pentru faza zonală a Campionatului Național și a opus campioanele județelor Gorj și Vâlcea la nivel de juniori C.

Din postura de campioană a județului Gorj la nivel de juniori C, CSM Târgu Jiu a reprezentat județul nostru la faza zonală. S-a jucat un singur meci, eliminatoriu, acasă la prima echipă extrasă din urnă. La tragerea la sorți, juniorii lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin au dat peste reprezentanta județului Vâlcea, SCM Râmnicu Vâlcea.

CSM Târgu Jiu s-a deplasat în weekend la Râmnicu Vâlcea cu gândul doar la victorie. Echipa lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin a dominat copios partida, a avut o posesie net superioară, a avut cele mai mari ocazii ale partidei, a marcat, dar Vâlcea a obținut un egal la una dintre puține oportunități de a înscrie. Astfel, meciul a ajuns la penalty-uri. La loteria loviturilor de departajare, Râmnicu Vâlcea a avut nervii mai tari și a câștigat duelul zonal.

Alin Poenaru, antrenor Juniori C Grupa 2009 CSM Târgu Jiu: ”Din păcate a fost un joc pe care nu am crezut că putem să-l pierdem, ținând cont că am avut posesie 70%, am trimis mingea de 3 ori în bară și cel puțin 5 ocazii clare de a marca. Mingea nu a vrut să intre în poartă, inclusiv antrenorul echipei adverse a recunoscut că am fost mai buni”.

CSM Târgu Jiu Juniori C -Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Ionuț Frățilă, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Alberto Pîrvu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Mihai Vasiloiu, Andrei Vintilescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II
FAZA ZONALĂ

RÂMNICU VÂLCEA, STADION MUNICIPAL, TEREN SINTETIC
DUMINICĂ, 26 MAI 2024
ORA 16.00
SCM RÂMNICU  VÂLCEA – CSM TÂRGU JIU 1-1(0-0, 5-3 d.p.)

 

 

Comment here