HandbalJuniori

Junioarele 3 vor o nouă victorie în campionat. Duminică, 16 octombrie, ora 13.30, CSM Târgu Jiu – CSM Mihai Viteazul Vulcan

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu își continuă seria meciurilor din campionat cu o confruntare, pe teren propriu, duminică, 16 octombrie. Elevele lui Radu Costel vor juca împotriva echipei CSM Mihai Viteazul Vulcan. Meciul, care se dispută în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, contează pentru etapa a-4-a din Seria J a Campionatului Naţional şi va începe la ora 13.30.

Tinerele handbaliste au început excelent campionatul, cu două victorii, dar şi cu un duș rece administrat de CSS Sibiu, chiar la Târgu Jiu. Elevele lui Radu Costel vor să treacă repede peste acest episod și să își continue parcursul bun în campionat. Antrenorul le cere jucătoarelor sale atitudine și determinare în confruntarea cu echipa din Vulcan, pentru a putea scoate un rezultat pozitiv. Pentru această partidă, Radu Costel a promovat și două jucătoare de la junioare 4 pentru a suplini posturile deficitare din echipă și pentru a creea concurență pe posturi. 

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: ”Revenim pe parchet după dușul rece administrat de Sibiu în urmă cu două săptămâni. Am încercat în acest interval de timp să punem la punct câteva acțiuni colective pe care vom încerca să le consolidăm în disputa cu Vulcan. Sper să vad pe teren atitudine, determinare și dorința de victorie din partea fetelor. Nu subestimăm niciun adversar, pentru că oricare dintre combatante își joacă șansa. Toate echipele au ca scop clasarea în primele 4 poziții, care duc spre grupele Speranță și Valoare. Pentru jocul cu Vulcan am urcat în echipă, de la junioare 4, două fete, Chimerel și Bîlteanu, pentru postul de portar, un pic cam deficitar în ultimele confruntări. Vreau să dăm încredere și altor fete mai mici de vârstă, încercând astfel să creăm o concurență pe posturi, constructivă. Sper că se vor integra rapid în grup și vor arata că pot pune umărul la rezultatele pozitive ale echipei”.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Ștefania Bîlteanu, Ștefania Chimerel, Ștefania Bușe, Cleopatra Pîslaru, Ana Bîrlete, Andreea Mindoiu, Cătălina Ungureanu, Dana Totan, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Raisa Pagnejer, Maria Cîrciumariu. Antrenor: Radu Costel.

 

Comment here