Handbal

Jucătoarea CSM Târgu Jiu, Katarina Pavlovic, gol pentru Croația în ultima secundă a meciului cu Elveția, la CE de Handbal! Golul marcat de Pavlovic a adus Croației calificarea în Grupele Principale!

Vești bune de la Campionatul European de Handbal Feminin 2022, care se desfășoară în aceste zile în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu este reprezentată la acest eveniment sportiv, care reunește cele mai bune handbaliste din Europa, de interul Katarina Pavlovic. Handbalista CSM Târgu Jiu, una dintre piesele de bază în angrenajul grupării conduse de Liviu Andrieș, a avut o evoluție de excepție în fața Elveției, meci terminat la egalitate, scor 26-26. Katarina Pavlovic a marcat golul egalizator pentru Croația, în ultima secundă a meciului cu Elveția! Interul dreapta de la CSM Târgu Jiu a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren, cu cinci goluri marcate. Ultimul gol a fost și cel mai important, reușită care a adus Croației calificarea în Grupele Principale!

În arena Stozice din Ljubljana(Slovenia), Croația avea nevoie de o victorie sau de un meci egal cu Elveția în ultima etapă din Grupa A a Campionatului European de Handbal Feminin 2022, pentru a se califica mai departe. Croatele au făcut o primă repriză bună și au intrat la vestiare cu două goluri avans, 14-12. Croația s-a desprins de mai multe ori la patru goluri diferență în repriza secundă, dar Elveția a revenit spectaculos și conducea cu 26-24 cu două minute înainte de terminarea partidei. Croația s-a apropiat la un singur gol cu un minut inainte de finalul confruntării.

Ultimul atac al meciului a aparținut Croației, iar jucătoarea CSM Târgu Jiu, Katarina Pavlovic, de pe 9m, și-a asumat responsabilitatea unei aruncări la poartă, de totul sau nimic. Pavlovic a marcat golul în ultima secundă de joc, un gol care a egalat situația pe tabela de marcaj, scor 26-26, și care a adus Croației calificarea în faza următoare a Campionatului European, în Grupele Principale.

Iată golul marcat de Katarina Pavlovic, jucătoarea CSM Târgu Jiu, gol cu care Croația a terminat Grupa A pe locul 2. Felicitări Katarina Pavlovic și mult succes în continuare!

Campionatul European de handbal feminin, EHF Euro 2022, se desfășoară în perioada 4-20 noiembrie în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru.

KATARINA PAVLOVIC
Data nașterii: 30.01.1995
Locul nașterii: Ljubuski, Croația
Post: Inter dreapta

Comment here