Handbal

Iryna ZINATULLINA: Voi juca și în sezonul următor la CSM Târgu Jiu. Am încredere în acest proiect

Salut! Ce mai faci? Ira cum te descurci fără handbal? Cum te antrenezi?

Eu sunt bine. Fără handbal este greu, una e când eşti în vacanța de vară și alta să stai în casă în timpul sezonului și să nu poți să faci nimic. Cu antrenamentele mă descurc cum pot, am avut noroc, am fost două săptămâni la prietenul meu la țară și am alergat pe dealuri, în rest… YouTube a fost de mare ajutor, fac exerciții fizice şi alerg pe lângă bloc.

Cred că îți este foarte dor de handbal, de competiții, de colege, de atmosfera de la meciuri. Ce îți lipsește cel mai mult?

Da, îmi este foarte doar de handbal, de atmosfera de la meciuri, de colegele mele, cred că asta îmi lipseşte cel mai mult. Îmi este foarte dor și de familia mea din Ucraina.

Cum ai caracteriza evoluția ta în acest sezon și per ansamblu evoluția echipei de senioare a CSM?

În acest sezon eu cred că am crescut foarte mult, e primul meu sezon la Divizia A după juniorat. Pot să spun că am evoluat foarte bine, sunt mulțumită. Am obținut și locul 3 cu echipa, ceea ce este foarte bine după părerea mea.

Ira, cum a fost pentru tine această perioada la CSM Târgu Jiu?

Perioada asta a fost frumoasă, echipa este foarte tânară şi buna, ne-am obişnuit una cu alta, am facut câteva meciuri foarte bune.

Ce părere ai despre proiectul baschetbalistic CSM Târgu Jiu? Ai încredere în acest proiect? Crezi că este de viitor?

Am încredere în conducerea echipei şi în acest proiect. Conducerea face tot ceea ce este posibil pentru acest proiect. Clubul gorjean este unul de viitor.

Cel mai frumos moment petrecut până acum la CSM Târgu Jiu?

Cel mai frumos moment pe care l-am petrecut la CSM Târgu Jiu a fost meciul cu SCM Craiova, din Cupa României. Am jucat peste aşteptările noastre, la un moment dat am şi condus, a fost foarte frumos.

Vei continua la Târgu Jiu?

Da, voi juca și în sezonul următor la CSM Târgu Jiu.

Ce le transmiți fanilor CSM Târgu Jiu, iubitorilor de handbal din Gorj?

Vreau să le transmit fanilor şi iubitorilor de handbal din acest oraş că abia aştept să ne revedem în Sala Sporturilor în următorul sezon. Le doresc multă sănătate!

Comment here