Baschet

ÎNCEPE RETURUL! CSM Târgu Jiu- CSM Miercurea Ciuc, sâmbătă, ora 17:00, Sala Sporturilor

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu începe returul din prima parte a campionatului cu un meci pe teren propriu. Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 17.00, întâlnește CSM Miercurea Ciuc.

Meci extrem de important pentru baschetbaliștii antrenați de Claudiu Alionescu. CSM Târgu Jiu o întâlnește pe ultima clasată în Grupa B valorică din Liga Națională, CSM Miercurea Ciuc. Gruparea gorjeană este practic obligată să câștige partida, pentru a-și putea îndeplini obiectivul fixat pentru prima parte a campionatului. Gorjenii vor să termine în primele șase din Grupa B valorică.

“Începem returul primei faze a campionatului cu un meci acasă cu o echipa pe care am reușit să o învingem în tur, în deplasare. Formația din Miercurea Ciuc este o echipă bună, care prestează un joc colectiv, solid, datorită în mare parte celor patru jucători străini din lot. Pentru noi este un meci foarte important, pe care trebuie sa îl câștigăm. Dacă vom avea atitudinea corectă, pe care am avut-o în meciul tur și chiar și la începutul meciului cu Voluntari, cu siguranță vom putea câștiga acest meci”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul CSM Târgu Jiu.

Antrenorul gorjean face un apel către fanii echipei și către iubitorii de baschet din Târgu Jiu să vină în număr cât mai mare la sală și să susțină echipa.

“Jucăm acasă și este prioritar sa câștigăm acest meci. Așteptăm cât mai mulți spectatori la sală, pentru că împreună cu publicul, care ne-a susținut de fiecare dată, cred că vom avea un avantaj în plus. La final sper să le oferim o victorie, iar noi vrem să fim mulțumiți de rezultat și de evoluția nostră ca și echipă”, a mai spus antrenorul echipei gorjene, Claudiu Alionescu.

În tur, la Miercurea Ciuc, CSM Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 68-64.

Comment here