Fotbal

CN U19 și U17, Play-off, Etapa 5. Juniorii U19 CSM Târgu Jiu, egal cu CSM Reșița, scor 1-1. Și Juniorii U17 CSM Târgu Jiu au terminat la egalitate, scor 0-0, cu CSS Lugoj

Duminică, 17 martie, s-au reluat și meciurile din Campioantele Naționale rezervate juniorilor U19 și U17. Ambele grupe vale clubului nostru au evoluat pe teren propriu. În etapa a 5-a din play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național, Juniorii U19 CSM Târgu Jiu au remizat cu CSM Reșița, scor 1-1, iar Juniorii U17 CSM Târgu Jiu au terminat și ei la egalitate, scor 0-0, cu CSS Lugoj. 

După o pauză de mai bine de 3 luni de zile s-au reluat în acest weekend și meciurile din play-off-ul Campionatul Național U19, iar CSM Târgu Jiu a jucat primul meci oficial din acest an pe teren propriu, cu CSM Reșița. Așa cum era de așteptat, gorjenii au avut parte de o partidă dificilă, cu una dintre cele mai bune echipe din serie. În plus, cei de la Reșița au trimis la Târgu Jiu și 5 dintre jucătorii din lotul de seniori ai CSM Reșița. Misiunea în acest caz a fost una și mai dificilă, dar gorjenii au făcut un meci foarte bun. Reșițenii au fost cei care au deschis scorul, dar elevii lui Alin Poenaru și Florin Popete nu au cedat, iar pe final au reșit egalarea, prin Andrei Trancău, în minutul 85. Alin Poenaru și-a felicitat băieții pentru determinarea cu care au abordat această partidă. 

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Am întâlnit cea mai bună echipă din play-off, chiar dacă sunt pe locul 2 în grupă, aveau 4 victorii din 4 jocuri înaintea acestui meci. Am fost conduși cu 1-0, dar am revenit pe final și am egalat. Felicit băieții pentru ambiție, pentru determinare și jocul bun făcut cu o echipa care a avut în teren 5 jucători care sunt în lotul echipei mari”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U19
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 5
TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL
DUMINICĂ, 17 MARTIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU -CSM REȘIȚA 1-1(0-0)

 

Și juniorii lui Sorin Vintilescu au reluat în acest weekend meciurile din play-off-ul Seriei 7. Gorjenii au dat piept cu vecina de clasament, CSS Lugoj. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, în care cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare. Prima parte a meciului a aparținut băieților lui Vintilescu, în timp ce oaspeții au fost mai periculoși în partea a doua. Sorin Vintilescu consideră că rezultatul este unul echitabil. 

Sorin Vintilescu, antrenor CSM Târgu Jiu U17: ”Rezultat echitabil. Noi am controlat total jocul în prima repriză, in timp ce oaspeții au fost mai periculosi după pauză”.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OFF
ETAPA 5
TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL
DUMINICĂ, 17 MARTIE 2024, ORA 14.00
CSM TÂRGU JIU -CSS LUGOJ 0-0

Comment here