Handbal

ETAPA a-VI-a/Divizia A/Seria C/ CSM Târgu-Jiu întâlnește, sâmbătă de la ora 12.00, pe teren propriu, CSU Târgoviște

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu-Jiu întâlnește, sâmbătă de la ora 12.00, pe teren propriu, CSU Târgoviște. Andrieș nu va putea conta nici al acest meci pe pe cele două sportive din Ucraina, care nu au drept de joc.

CSU Târgoviște a mai fost învinsă de CSM, scor 27-16, în primul meci oficial din istoria noului club de la Târgu-Jiu. Acum, gorjencele vor victoria pentru a face uitat eșecul din runda precedentă cu Activ Prahova Ploiești. Antrenorul Liviu Andrieș și-a fixat și un obiectiv pe termen scurt: trei victorii în următoarele trei meciuri.

CSM Târgu-Jiu nu se poate baza nici la acest meci pe cele două jucătoare din Ucraina. Federația Română de Handbal a suspendat provizoriu 24 de sportivi, care au trecut sau mai sunt și azi la CS Marta Baia Mare, în urma unei sesizări făcute de Federația din Ucraina către Federația Europeană de Handbal. Și cele două jucătoare ale CSM Târgu-Jiu se află în această situație. Expertul secției de handbal, Dan Ilieș, ar vrea ca CSM să plătească pentru ucrainience și să le transfere definitiv la Târgu-Jiu.

Și antrenorul Liviu Andrieș își dorește ca cele două jucătoare să fie transferate definitiv la CSM.

Principala marcatoare a CSM-lui, Mădălina Olariu, este convinsă că formația gorjeană se va impune fără probleme, sâmbătă, în fața grupării din Târgoviște.

Comment here