Baschet

FINALA CUPA MEDIAȘ : CSM Târgu Jiu – CSM Mediaș 47-77. CSM Târgu Jiu a încheiat turneul pe locul doi

CSM Târgu Jiu a pierdut în finala Cupei Mediaș. Ardelenii s-au impus în confruntarea cu CSM Târgu Jiu cu scorul de 77-47 (20-10, 17-15,17-14, 23-8). Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au încheiat turneul de la Mediaș pe locul secund, după ce au pierdut meciul din finală în fața gazdelor de la CSM Mediaș. După meciurile de verificare de la Mediaș, echipa pregatită de Claudiu Alionescu se pregătește pentru a disputa primul meci oficial, în Cupa României.

Primul turneu de meciuri amicale disputat de baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu a fost încheiat pe locul al doilea de formația gorjeană. Aceștia s-au impus în semifinală în fața CSM VKSC Miercurea Ciuc, scor 78 – 73, și s-au calificat în finala întrecerii dotată cu trofeul „Cupa Mediaș”. În finală, gorjenii au pierdut în fața gazdelor de la CSM Mediaș, scor 77-47, și s-au clasat pe locul doi. Turneul a fost unul foarte bun pentru echipa din Târgu Jiu, o pregătire excelentă pentru meciurile oficiale din Cupa României, cu CSM Focșani. Pentru antrenorul Claudiu Alionescu turneul de la Mediaș a fost un bun prilej de a vedea unde se află echipa cu pregătirea și unde ar mai avea de lucru în perioada rămasă până la debutul oficial.

CSM Târgu Jiu debutează în noul sezon competițional cu dubla din Cupa României, în compania echipei CSM 2007 Focșani. Meciul tur va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, pe terenul echipei din Focșani, returul fiind programat la Târgu Jiu, pe data de 9 octombrie.

 

 

Comment here